Yeni "Bond kızı" bir Fransız

Güncelleme Tarihi:

Yeni Bond kızı bir Fransız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2014 14:26

Fransız oyuncu Lea Seydoux, Bond serisinin yeni filmin "Bond kızı"nı canlandıracak.

Haberin Devamı

„Inglourious Basterds“ (Soysuzlar çetesi) filminde boy gösteren 29 yaşındaki Fransız güzeli Léa Seydoux, „007" ajanı Daniel Craig (46) ile beyaz perdede yer alacak.

İngiliz "Daily Mail" portalı, Seydoux'nun Bond serisinin 24. filmindeki "Bond kızı" rolünü üstleyeceğini iddia etti ancak bu bilgi henüz doğrulanmadı

ROL ALDIĞI FİLMLER ÖDÜL ALDI
Seydoux, Cannes'de ödül kazanan "Blue is the warmest colour" (Mavi en sıcak renktir) filmin yanı sıra Woody Allen'in „Midnight in Paris“ (Paris'te gece yarısı), „Inglourious Baste

Yeni Bond kızı bir Fransız
rds“ (Soysuzlar çetesi) ve „Grand Budapest Hotel“ (Büyük Budapeşte Oteli) adlı filmlerde de başarısını kanıtlamıştı.

İLK PROVALAR KASIMDA
„Daily Mail“, Seydoux'nun önümüzdeki hafta kostüm, makyaj ve kamera provalarına katılacağını, filmin çekimleri ise 6 Aralık'tan itibaren başlayacağını belirtti. Güzel oyuncuya eşlik edecek diğer isimler ise şunlar: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw ve Naomie Harris.

Haberin Devamı

Rejiyi daha önce de olduğu gibi „American Beauty“'nin (Amerikan Güzeli) Oscar ödüllü yönetmeni Sam Mendes üstlenecek.

RİHANNA İDDİASI
İddialar doğru çıktığı takdirde Léa Seydoux, Halle Berry, Kim Basinger ve Bérénice Marlohe'nin izini sürerek "Bond kızı" rolünü kapıp, böylece sıra bekleyen Rihanna (26), Blake Lively (27) ve Johnny Depp'in nişanlısı Amber Heard'in (28) önüne geçmiş olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!