Veli Kavlak ile Mesut Özil birbirine girdi

Güncelleme Tarihi:

Veli Kavlak ile Mesut Özil birbirine girdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2013 10:08

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu 7. maçında Avusturya'da forma giyen Veli Kavlak ile Almanya Milli Takımı'nda forma giyen Mesut Özil arasındaki gerilim geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta çalışkanlığı ile dikkat çeken ve Avusturya Milli Takımı'nda forma giyen Veli Kavlak ile, tercihini Almanya'dan yana kullanan Mesut Özil arasında Almanya - Avusturya arasında oynanan maçta gergin anlar yaşandı.

Avusturya forması giyen Veli Kavlak ile Mesut Özil arasında yaşanan saha içi gerilim ise sosyal paylaşım sitelerinde büyük yankı uyandırdı.

Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde şaşırtıcı bir şekilde Real Madrid'ten Arsenal'e transfer olurken Veli Kavlak ile yaşadığı gerilimin ardından Arsenal taraftarları twitter üzerinden Veli Kavlak'a küfürlü bir şekilde tepki göstermeye başladılar.

Yaşanan bu tepkinin ardından bu durumu fark eden Beşiktaş taraftarları Veli Kavlak'a destek olup Arsenal taraftarlarına cevap vermekte geç kalmadılar. Siyah beyazlılar 'Veli Kavlak'ın askerleriyiz' hashtagi ile oyuncuya destek verirken Veli Kavlak 59. dakikada sakatlandığı mücadelede 90 dakika oyunda kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!