Uyuşturucudan öldü ama nasıl...

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucudan öldü ama nasıl...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2014 10:33

Tayland’ın Khon Kaen kentinde bir uyuşturucu kaçakçılığı şüphelisi hapse sokmak için yuttuğu bir paket metamfetamin uyuşturucu haptan dolayı zehirlenerek öldü.

Haberin Devamı

Kimliğinin Tanongsak Daengpanich olduğu açıklanan genç henüz 19 yaşındaydı ve hapse atıldıktan çok kısa süre sonra karın ağrısı sebebiyle hastaneye kaldırıldı.
Bir koruyucu kılıf içerisine doldurulmuş altı paket uyuştucudan bir paketinin yırtılması sonucunda yüksek dozda uyuşturucu kana karışarak gencin sonunu hazırladı. Hazırlanan otopsi raporunda uyuşturucu kaçakçısı gencin midesinden 61 adet metamfetamin hap ve 30 gram kristal metamfetamin çıktı.

NEZARETHANEDE YUTTU
Genç 2 Temmuz’da yapılan bir operasyonda yakalanmıştı. Duruşma yapılması için 21 Ağustos’ta Khon Kaen’e getirildi. Tahminlere göre adliye sarayının nezarethanesindeyken bir şahıs ona uyuşturucuyu getirdi. Yutmasını ve uyuşturucuyu gideceği hapishanede satmasını istedi. Ancak duruşma sonrasında hapse giderken ağrıları başladı ve hapishaneye girdikten sonra ağrılara dayanamayan genç hemen hastaneye kaldırıldı ancak çok geç olmuştu. Ailesi ise bu gencin ölümünün bu batağa düşmüş diğer gençlere ibret olmasını istediğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!