Ünlü futbolcunun iki karısı bir de metresi varmış!

Güncelleme Tarihi:

Ünlü futbolcunun iki karısı bir de metresi varmış
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2014 16:01

İngiliz Newcastle United futbol takımının Fildişi Sahilleri’nden gelen yıldızı Cheick Tiote’nin iki karısı ve bir de metresi olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İngiltere’nin Newcastle kentinde 25 yaşındaki karısı Madah ve iki çocuğu ile birlikte yaşayan Tiote, geçen ay Fildişi Sahilleri’nde Doukrou Laeticia isimli kadınla ikinci evliliğini yaptı.

Fildişi Sahilleri’nde çok eşliliğin sıradan bir uygulama olduğu ve Tiote’nin yeni eşinin İngiltere’deki ailesinden haberdar olduğu belirtildi.

BİR DE METRES VARMIŞ
Ancak 28 yaşındaki futbolcunun ikinci evliliği ile ilgili detayların basına yansıması üzerine 33 yaşındaki bir başka kadın 3 yıldır futbolcu ile ilişki yaşadığını ve ondan bir de çocuk yaptığını açıkladı.

Sun gazetesine konuşan Nikki Mupofu, Tiote’nin ona karısı ile birlikte yaşadığı evin sadece iki sokak ötesinde 500 bin sterlinlik bir apartman dairesi satın aldığını söyledi.

Futbolcunun annesi ile tanıştığını ve ona evlilik vaadinde bulunduğunu söyleyen Mupofu “Onun evli olduğunu biliyordum ve ikinci karısı olmak istiyordum. Ancak o beni kandırdı. Onun benim arkamdan başka bir evlilik yapacağını asla tahmin edemezdim. O beni paspas gibi kullandı, o tam bir domuz” dedi.

Haberin Devamı

Newcasle United’dan haftada 45 bin sterlin ücret alan Tiote karışık aşk hayatı ile ilgili açıklama yapmayı reddetti.

Newcastle United’da futbolcunun özel hayatı ile ilgili iddialara cevap vermekten kaçındı ancak İngiliz basını takımın Tiote’yi birden fazla karısı olduğu için cezalandırmayı düşünmediğini yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!