Ünlü futbolcudan akılalmaz iddia: Ailem bana kara büyü yapıyor!

Güncelleme Tarihi:

Ünlü futbolcudan akılalmaz iddia: Ailem bana kara büyü yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 11:36

İngiltere Premier Ligi’ndeki Tottenham Hot Spurs takımında forma giyen Emmanuel Adebayor bir süredir sahada iyi bir performans sergilemiyor olmasının “annesinin ona kara büyü yapmasına bağlı olduğunu” söyleyerek şaşkınlık yarattı.

Haberin Devamı

Togo asıllı 30 yaşındaki Forvet oyuncusu Gana’nın Peace FM radyosuna verdiği röportajda “Elbette ben rahip değilim, futbolcuyum. O yüzden kimin cadı olduğunu söylemek bana düşmez. Annemi evden kovduğumu iddia ediyorlar ama o kendisi evi terk etti. Onunla konuşmuyorum çünkü o herkese işlerimin iyiye gitmeyeceğini söylüyor. Benim hakkımda konuşmayı, bana kara büyü yapmayı bırakmaları gerekiyor” dedi.

Ailesinin milyonlarca sterlinlik servetini bölüşmek için şimdiden planlar yapmaya başladığını ve ona zarar vermek için “Kara büyücülerle anlaştığını” da söyleyen futbolcu “Aralarında evlerimi arabalarımı bölüşüyorlar. O ölünce bu ev senin olacak bu araba ise benim diye konuşuyorlar” dedi.

Takımından haftada 170 bin sterlin maaş alan futbolcunun ailesi ise nun Adebayor’un annesini “cadı olduğunu iddia ederek evden koyduğunu, akrabalarının telefonlarına çıkmadığını ve onlara hiç bir maddi yardımda bulunmadığını” iddia etti.

MÜSLÜMAN ŞİFACILAR BEYNİNİ YIKADI

Futbolcunun Almanya’nın Bremen kentinde yaşayan kamyon şöförü abisi Kola ise Sun gazetesine yaptığı açıklamada “Annem hergün oğlum beni cadı olmakla suçladı diyerek ağlıyor” dedi.

42 yaşındaki Kola “Alfalar”olarak bilinen Müslüman şifacıların kardeşinin beynini yıkadığını iddia etti ve “Benim ailem Hristiyan ancak Müslüman şifacıları ziyaret etmek sıra dışı bir durum değil. O kötü şifacılar ile görüşüyor ve bütün bunlara onlar neden oluyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!