Ümraniye’de şov zamanı!

Güncelleme Tarihi:

Ümraniye’de şov zamanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2014 12:06

Sezon öncesinde yaptığı 5 transferle taraftarlarını mest eden Beşiktaş, yeni oyuncuları için bugün imza şov yapacak. Cenk Tosun, Demba Ba, Jose Sosa, Ramon Motta ve Gökhan Töre'nin bulunacağı törende, taraftara, 'Şampiyonluğun en önemli adayı biziz' mesajı verilecek.

Haberin Devamı

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından Beşiktaş, kadrosuna kazandırdığı 5 yeni isim için bugün Ümraniye’deki Nevzat Demir Tesisleri’nde özel bir tören düzenleyecek.
Cenk Tosun, Ramon Motta, Demba Ba, Gökhan Töre ve son transfer Jose Sosa’nın yer alacağı etkinlikte, yeni sezon için gövde gösterisi yapmayı planlayan Kara Kartal, 4. yıldız için yarışan Fenerbahçe ve Galatasaray’a; ‘Şampiyonluk yarışının en güçlü adayı biziz’ mesajını vererek gövde gösterisi yapacak. Başkan Fikret Orman önderliğinde bütün yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunacağı törenin TSİ 14.00’te başlayacağı ve yönetimin basın aracılığıyla taraftarlara şampiyonluk için moral aşılamayı planlanladığı bildirildi. Son dönemin en güçlü kadrolarından birini oluşturan Siyah-Beyazlılar’ın Başkanı Fikret Orman’ın, törenin ardından konuşma yapması planlanırken, yönetim kuruluyla beraber de camiaya birlik mesajı verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!