Türkler tarih yazmaya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Türkler tarih yazmaya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 12:05

3 Kasım’da Almanya’da yapılacak Thai-Boks turnuvası TBC Singen Fight-Night’ta, Türk sporcular Avrupa ve dünya şampiyonlukları için ringe çıkacak. Dokuz dakika hiç ara verilmeden yapılan ‘MuayTitans’ maçına da ilk defa bir Türk katılacak.

Haberin Devamı

 

Almanya’nın Singen kentinde TBC Singen kulübü başkanı Rahf Hasenohr tarafından düzenlenecek olan Almanya’nın en büyük ve ünlü Thai-Boks galasında Veysel Barası ve İsmet Minas Avrupa ve dünya şampiyonlukları için yumruk sallayacak.
Ağır sıklet dövüşçü Veysel Barası’nın antrenörü Vahit Arslan, karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, “Veysel, Türkiye, Avrupa ve Almanya şampiyonluklarına imza atmış bir isim. Rakibimiz İsviçreli Patrik Schmidt ise dünya şampiyonluğu yaşamış başarılı bir dövüşçü. İyi olan şampiyonluk kemerini kazanacak” diye konuştu.

Türkler tarih yazmaya geliyor

TÜRK SPORUNDA BİR İLK

Dokuz dakika hiç ara verilmeden yapılan ‘MuayTitans’ maçını dünyada ilk kez bir Türk olarak İsmet Minaz katılacak. Sporcunun antrenörü Eugen Main, hiç mola vermeksizin 9 dakika yapılan bu maç için özel olarak Tayland’da hazırlandıklarını söyledi.
Dövüş sporlarında muhteşem bir Türk altın neslin yetiştiğine dikkati çeken dövüş sporları yazarı Vedat Alyaz, “Yirmi senedir dünyanın çeşitli yerlerinde dövüş sporlarına katılarak yazıyorum. Şu anda altın bir nesil geliyor Avrupa’daki Türk gençleri arasında. Nereye gitsem mutlaka varlar ve büyük başarılara imza atıyorlar” dedi.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!