Türkiye, 2020’de de Almanların gözdesi olacak!

Güncelleme Tarihi:

Türkiye, 2020’de de Almanların gözdesi olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2019 15:22

Alman Turizm Enstitüsü tarafından yapılan 2020 Seyahat Trendleri konulu araştırmada, 2020 yılında da Almanların tercihinin Türkiye olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

ALMANLARIN tatil beldesi olarak Akdeniz’i tercih edeceği, bu talep karşısında Antalya ve Mallorca’nın kıyasıya yarış içinde olacağı, yarışı Antalya’nın kazanma ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi. Ön rezervasyonlarda ise Türkiye’nin önde olduğu belirtildi. Otel kalitesinin yüksek ve tatilin Türkiye’de ucuz olması nedeniyle Alman turistlerin Türkiye’yi tercih ettiği tespit edildi.

HIZLI BİR ŞEKİLDE YÜKSELİYOR
Araştırma, Türkiye’ye turist gönderen tur operatörlerinin aldığı ön rezervasyonlardan yola çıkarak yapılıyor. Dünyanın farklı turizm bölgelerine yıllık 27 milyon turist gönderen Alman TUİ şirketi, “Türkiye rezervasyonlarının hızlı bir şekilde yükselişi devam ediyor. Ön rezervasyonlar 2020 yılında, Almanların tercihinin Türkiye olacağını gösteriyor” açıklamasını yaparken, Türkiye’ye yapılan paket satışların yanı sıra bireysel satışlarda da yükselişin olduğunu belirtti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!