Saldırıdan sonra arazide saklanmış

Güncelleme Tarihi:

Saldırıdan sonra arazide saklanmış
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2018 18:04

Almanya’nın Heilbronn kentinde bir Türk fırınına girerek, tezgahtara kuru sıkı tabancayla 6 el ateş eden saldırgan yakalandı.

Haberin Devamı

 

SALI sabahı Almanya’nın Heilbronn kentinde yaşanan silahlı saldırı yürekleri ağızlara getirdi. Olay neonazi terör örgütü NSU’nun cinayetlerle sonuçlanan saldırılarını hatırlatıyordu. 

Bir kişi kentin tarihi merkezindeki Böcklingen’de Türklere ait bir fırına girerek, elindeki kuru sıkı tabancayla tezgahtaki Türk kadınını hiç uyarmadan ateş etmeye başladı. Saldırgan çok yakından tam altı el ateş ettikten sonra, kimse görmeden olay yerinden kaçtı. Neye uğradığını şaşıran ve şoka giren Türk kadını polise haber verdi. Fırındaki güvenlik kamerası sayesinde saldırganın kimliği tespit edildi.

Haberin Devamı

POLONYA KÖKENLİ
Saldırganın Polonya kökenli Alman vatandaşı olduğu belirlendi. Şimdiye kadar poliste herhangi bir sabıkası olmayan 30 yaşındaki saldırganı yakalamak için polis yoğun soruşturma başlattı. Heilbronn polisi saldırganı Böckingen’de bir arazide yakaladı. Saldırganın arazide saklandığı ortaya çıktı. 30 yaşındaki saldırgan psikiyatriye sevk edilirken, saldırının nedeni halen açıklık kazanmadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!