Türk genci Almanya’nın gündemi oldu

Güncelleme Tarihi:

Türk genci Almanya’nın gündemi oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2015 00:00

Almanya’nın Hagen kentinde oturan 29 yaşındaki Fırat Demirhan adlı bir Türk genci E-bay açık arttırma sitesine verdiği uzun ve sevimli ilanıyla Almanya’da gündeme oturdu.

Haberin Devamı

Türk gencinin, çok sevdiği arabası için verdiği “Kız arkadaşımın isteği üzerine aracımı satmak zorundayım“ başlıklı ilanı büyük ilgi çekti. Demirhan, sayfalarca kız arkadaşının hamile kalması nedeniyle ve aracın bebek geldiğinde kendilerine küçük geleceğini detaylı ve oldukça samimi bir dille anlatması üzerine, ilan 150 bin kişi tarafından okununca internet fenomeni haline geldi.

YENİ ARAÇ HEDİYE EDİLECEK

Tüm basının peşine düştüğü Türk genci bir anda Almanya’da gündeme oturdu. Olayları takip eden OPEL AG Yönetim Kurulu Başkanı ve General Motors Europa’nın Başkanı Karl-Thomas Neumann Twitter’den “Fırat'ın , Opel-Tigra’ya olan sevgini anlıyorum. Tekrar Opel kullanırsan çok sevineceğim. Bu konuda sana her türlü yardıma hazırız“ yazdı.

Daha sonra deneme yapması için Demirhan’a hemen bir yeni bir araç gönderdi. Demirhan, benim bu arabayı almaya gücüm yok, diye yazınca başkan, buna bir çözüm bulacağız, cevabını yazdı.

Haberin Devamı

JAPONYA’DAN BİLE GÖRÜŞME TEKLİFİ ALDI

WAZ’ın haberine göre Fırat Demirhan’ın ünü dünyaya yayıldı. Fırat’ın sevimli usüluyle uzun yazma yeteneğine hayran olan bir çok reklam şirketinin kendisine metin yazıcı olarak çalışması için iş teklifinde bulunduğu haberde yer aldı.

Çok sayıda televizyon ve gazetenin Fırat Demirhan’la röportaj için Hagen’e gittiği öğrenilirken, Japonya’dan da televizyon kanallarının görüşme isteğinde bulundukları haberlerde yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!