"Tuğçem Noel'den önce nişanlanacaktı..."

Güncelleme Tarihi:

Tuğçem Noelden önce nişanlanacaktı...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 10:09

Yaşamını yitiren "Cesur Yürek" Tuğçe Albayrak'ın annesi Bild gazetesine konuştu.

Haberin Devamı

Alman Bild gazetesi, Tuğçe Albayrak'ın trajik ölümünden sonra medeni cesaretin simgesi haline gelen genç kızın annesi ile görüştü.

Haberde, çektiği acılara rağmen kızını aşkla anan anne Sultan Albayrak'ın sık sık gülümsediği ifade edildi. Bir hastane çalışanı olduğu belirtilen Sultan Albayrak, 15 Kasım tarihinden beri tüm Almanya'nın tanıdığı Tuğçe ve yaşanan dehşet olay hakkında şöyle konuştu:

Korkunç gece:
"Tuğçe ve arkadaşları doğum günü kutlamak istediler. Kızım kek yapmıştı. Sonrasında eğlence mekanına gitmek istediler. Sabah telefon çaldı. Arkadaşları, Tuğçe'nin düştüğünü söyledi. Tabi durumun ne denli korkunç olduğundan haberimiz yoktu. İlerleyen zamanda durumun ciddiyetini anladık ama yine de iyileşeceğine dair ümitlerimizi yitirmedik. Ancak doktorlar son ümidin de tükendiğini söyleyince en azından doğum gününü beklemek istedik. Oysa biz ona doğum gününde fotoğraf kamerası hediye ederek sürpriz yapacaktık. Tuğçe doğayı çekmeyi çok severdi."

Haberin Devamı

McDonald's
"Çalışanların daha erken hareket ederek polis çağırmadıklarını anlayamıyorum. Beni kahreden ve sinirlendiren durum da bu: Tuğçe'nin arkadaşı ağlayarak koşup su istediğinde para istediler. Tuğçe hastanede yatarken McDonalds'tan birileri gelip özür diledi ama biz bu özrü kabul etmedik."

Tuğçe
"Tuğçe'nin küçüklüğünden beri altın bir kalbi vardı. Bir gün evden dumanlar çıktı, herkes binayi terk etmek zorundaydı. Oysa Tuğçe'nin tek düşüncesi beslediği hayvanları kurtarmaktı. Bir kaç hafta önce de mahallede bisikletten düşen bir kadının yardımına koşmuştu. Bunun için teşekkür yazısı aldı. Onu dolapta saklıyorum. Bugün hala Tuğçe'nin odasına gidemiyorum. O acıya dayanacağımı zannetmiyorum. Almanya'nın Tuğçe'yi bizim gibi kalbinde anmasını isterdim"

Organ bağışı
"Tuğçe'nin kalbi başka bir insanın hayatını kurtardı. Bu yaramıza merhem oldu. Organ bağışı ile ilgili kimliği 2 yıl önce çıkarmıştı. Bir kaç aya kadar kızımın organlarının kime bağışlandığını öğreneceğiz.

Tuğçe'nin sevgilisi
"Kızım Noel'den önce erkek arkadaşı Tuncay ile nişanlanacaktı. Tuncay'ın büyükanne ve -babasına bu haberi vermek için seyahatten dönmelerini bekleyecektik. Tuncay da öğrenci. Eğitimlerinden sonra evleneceklerdi. Tuncay oğlum gibidir. Her gün bizde. Tuğçe'nin doğum gününde kızıma hediye ettiği anahtarlığı şimdi ben taşıyorum."

Haberin Devamı

Saldırgan
"Onu bir saniye bile düşünmek istemiyorum. O benim için havadan farksızdır. En ağır cezayı çekmesini diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!