'Toplumsal Başarı Ödülleri' dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Toplumsal Başarı Ödülleri dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 08:58

İngiltere’nin başkenti Londra’da Türkiye Araştırmaları Merkezi – Centre for Turkey Studies (CEFTUS) tarafından düzenlenen gecede ‘Toplumsal Başarı Ödülleri’ nin sahipleri belli oldu.

Haberin Devamı

London Marriott Hotel’de düzenlenen 4. yıl kutlama ve toplumsal başarı ödülleri törenine bu yıl Türkiye’den, Hürriyet yazarı Gülse Birsel konuklar arasında yer aldı.

Toplumsal Başarı Ödülleri dağıtıldı



Oyuncu, senarist ve yazar kimlikleri tanınan Birsel’e, Türkiye’nin içinde bulunduğu paylaşma ortamında barışı kardeşliği ve bir arada yaşamı dile getiren yazıları nedeniyle “Toplumsal Minnettarlık” ödülü verildi.

Toplumsal Başarı Ödülleri dağıtıldı



İNGİLTERE BAŞBAKANI KUTLADI

Ödül törenine politikacı, lord, milletvekili, işadamı ve akademisyenlerin yer aldığı yaklaşık 600 seçkin konuk katıldı.
Toplumsal Başarı Ödülleri dağıtıldı
Yemek, restoran ve toptancılık dalında bu yıl “Yılın İşadamı” ödülü, İngiliz geleneklerine göre başarılı
işadamlarına verilen ‘Freeman’ ünvanına sahip Efes Restaurantlar zinciri ortaklarından işadamı İbrahim Uzun’a verildi.

Haberin Devamı

İngiltere Başbakanı David Cameron ve muhalefetteki İşçi Partisi’nin yeni Genel Başkanı Jeremy Corbyn’ın kutlama mesajı gönderdiği görkemli gecede, 13 kategori de toplam 21 kişi ve kuruluş ödüllendirildi.

Toplumsal Başarı Ödülleri dağıtıldı


Politika ve medya dalında Peray Ahmet ve Raziye Akkoç’a, ödüllerini İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in oğlu Prens Edward’ın ziyaretinde bulunduğu Paragon Quality Foods şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Pekin verdi.

KİMLERE BAŞARI ÖDÜLÜ VERİLDİ?

Ticaret’ten medyaya, politikadan eğitime farklı kategorilerde Başarı Ödülleri’ni almaya hak kazananların isimleri ise şöyle:
Dr. Seval Taşdemir, Aysegül Yeşildağlar, Ali Poyraz, Dr. Ziya Radmand, Peray Ahmet, Raziye Akkoç, Ayla Gol, Mehmet Karakuş, Dr Ali Doğan, Dr Ismail Bulut, Kırkısrak Community Centre, Jale Erentok, Saniye Ünal, Dervis Aslan, Kemal Kaya, İbrahim Ahmet, İbrahim Uzun, Ali-Hüseyin Osoy, Nihat Özdal, İlker Kılıç, Mustafa- Döndü Durmaz, Zilan Akdoğan, Ceren Turna, Hanım Karakoç, Dilan Güven, Rükan Has, Deniz Arman, Ergin Erbil, Zeynep Topkaya ve Esin Güneş

Haberin Devamı

Geceyi değerlendiren Ceftus Direktörü İbrahim Doğuş, etkinliklerinin en geniş kapsamlı organizasyon olduğuna dikkat çekti.
Doğuş, “Başarı Ödülleri gecesi, toplumlarımızla kaynaşmak isteyen farklı etnik gruplar ve iş-siyaset dünyasının temsilcileri için bir network toplantısı özelliği de taşıyor” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!