"Tolga zor bir süreçten geçiyor"

Güncelleme Tarihi:

Tolga zor bir süreçten geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2015 14:12

Beşiktaş'ın genç futbolcuları Cenk Gönen ve Cenk Tosun, katıldıkları Enerji ve Petrol Fuarı'nda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Cenk Gönen sakatlığının geçtiğini ve oynayacak duruma geldiğini söylerken, zor günler geçiren Tolga Zengin'e destek oldu. Genç golcü Cenk Tosun ise takımda Demba Ba ile ikisinin kaldığını ve ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

CENK GÖNEN: "TOLGA ZENGİN ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR DESTEK OLMALIYIZ"

"Tolga abi büyük bir sakatlık yaşadı. Tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Fenerbahçe maçında yaşadığı sakatlık çok ciddiydi. Bir an önce sağlığına kavuşup aramıza dönmesini istiyorum. O'da senelerin kalecisi. Hepimizin böyle zamanları oldu. Bunlar normal şeyler ve döndüğünde büyük kaleci olduğunu gösterecektir."

"İPİ GÖĞÜSLEYENİN BİZ OLMASINI İSTİYORUZ"

"Hocam şans verdiği takdirde Pazartesi günkü maçta oynayacak durumdayım. Artık son düzlükteyiz ve 9 hafta kaldı. En az hata yapan takım ipi göğüsleyecektir. Biz diğer takımların ne yaptığından çok kendi yaptıklarımıza odaklanmaktayız. Mental, fiziki, teknik ve taktik açıdan yüzde 100'ümüzü artık her maça yansıtıp, ligin sonunda ipi göğüsleyen taraf biz olmak istiyoruz."

"9 MAÇIN HEPSİNİ KAZANACAK GÜÇTEYİZ"

"Önümüzdeki sürece odaklanmak zorundayız. Bu süreçte de elimizden gelenin en iyisini yapıp, maçları final havasında oynayıp, diğer takımların olduğu gibi ipi göğüsleme şansımız var. Taraftarımıza statsız zor koşullarda geçirdiğimiz bu sezonun sonunda bu hediyeyi armağan etmek istiyoruz. Bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Kendilerine şimdiden son haftalardaki destekleri için teşekkür ediyorum. 9 maçın 9'unu da kazanacak güce, yeteneğe sahibiz. Önemli olan bunları sahaya yansıtabilmek."

CENK TOSUN: "DEMBA BA İLE İKİMİZ KALDIK ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

"Kan dolaşımı az olduğu için 1 buçuk aylık bir dönem geçirdim. Milli takım arası bana iyi geldi. Kondisyon depoladım ve Mustafa'nın da sakatlanmasıyla hocamın bana daha fazla ihtiyacı olduğunu biliyorum. Demba Ba ile ben kaldık. Bana şans geldikçe elimden geleni yapacağımı söyleyebilirim"

"TARAFTAR YANIMIZDA OLDUĞU SÜRECE YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK"

"Başakşehir maçına yüzde 100 olarak hazırız. Kritik maçlar geldi. Bizim de hedefimiz 9'da 9 yapmak. Son 9 maçta en az hata yapan şampiyon olacak. İnşallah sezon sonunda şampiyon biz olacağız. Brugge maçından sonra baya bir üzülmüştük. Birkaç gün içinde onu atlatmaya çalıştık. Önümüzde 9 tane zor maç var. Hocamızda bu konuda çaba sarfetti. Moral ve motivasyon anlamında iyi bir seviyeye geldik. Biz hazırız ve inşallah Başakşehir maçında bunu göstereceğiz. Taraftarlarımız kalan maçlarda da bize destek çıkacaktır. Onlar bizim için itici güç. Stada gelip de tezahürat ettikleri sürece yenemeyeceğimiz takım yok. Onların önemi bizim için çok büyük. Ahmet Nur Çebi başkanımızın dediği gibi biz kendi maçlarımıza odaklandık. 9'da 9 yapmak için elimizden geleni yapacağız. Bunu başarırsak büyük ihtimal şampiyon bitireceğimizi düşünüyorum"NTV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!