Teröre inat tribünde!

Güncelleme Tarihi:

Teröre inat tribünde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2015 12:29

Terör saldırıları nedeniyle iptali gündeme gelen Almanya ile Hollanda arasındaki dostluk maçını Başbakan Angela Merkel de izleyecek. Hannover’de oynanacak maçın başlama saati 20:45. Karşılaşmayı ZDF canlı yayınlayacak.

Haberin Devamı

Paris'te terör saldırıları nedeniyle önce iptali gündeme gelen ancak daha sonra oynanmasına karar verilen Almanya-Hollanda milli maçı bugün oynanacak. Hannover kentinde iki milli takım arasındaki özel karşılaşmanın başlama saati 20.45. Karşılaşmayı Alman İkinci Kanalı ZDF canlı olarak yayınlayacak.

Almanya ile Hollanda arasında oynanacak maça Başbakan Angela Merkel de gelecek. Paris'teki saldırılardan sonra maçı programına dahil eden Merkel, karşılaşmayı tribünde izleyecek.

GENÇLERDEN KURULU KADRO

Alman Milli Takımı Hollanda karşılaşmasında farklı bir 11 ile sahaya çıkacak. Fransa maçında kadroda bulunan altı futbolcuyu gönderen Löw, sahaya gençlerden kurulu bir ekibi sürmesi bekleniyor. Fransa maçında kadroda yer alan Neuer, Jerome Boateng, Jonas Hector, Podolski, Leroy Sane ve takım kaptanı Schweinsteiger, Hollanda ile oynanacak maçın kadrosundan çıkarıldılar.

Schalke’li genç futbolcu Sane’yi Almanya’nın Avusturya ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası maçı nedeniyle kadrodan çıkaran Löw, genç futbolcuyu U21 milli takımına gönderdi.

Teröre inat tribünde


GOMEZ İLK 11’DE ÇIKACAK


Alman milli takımının 18 kişilik kadrosunda iki de Türk kökenli futbolcu bulunuyor. Liverpool’da forma giyen Emre Can ile Dortmund’lu İlkay Gündoğan Hollanda ile yapılacak maçın kadrosuna dahil eden Löw, her iki futbolcuyu da ilk 11’de oynatması bekleniyor. Manuel Neuer’in yokluğunda ise kaleyi Leverkusen’in kalecisi Berd Leno koruyacak. Beşiktaşlı Mairo Gomez’in de ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Alman milli takımının 18 kişilik kadrosunda son şampiyon Bayern Münih’ten sadece Thomas Müller’in bulunması dikkat çekici.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!