Taraftar derneklerinden anlamlı bağış

Güncelleme Tarihi:

Taraftar derneklerinden anlamlı bağış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2015 15:44

Almanya'nın Köln kentindeki Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar derneklerinin düzenledikleri Cumhuriyet Balosu'nun tüm geliri, Mehmetçik Vakfı'na bağışlandı.

Haberin Devamı

Almanya'nın Köln kentinde faaliyetlerini sürdüren Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar derneklerinin ortaklaşa düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Balosu'nun tüm gelirinin, Mehmetçik Vakfı'na bağışlandığı açıklandı.

'Renklerin Kardeşliği' sloganı ile düzenlenen gecede Köln Beşiktaşlılar Derneği Asbaşkanı Murat Kılınç, Köln Fenerbahçeliler Derneği Asbaşkanı Mustafa Şeker ve Köln Galatasaraylılar Derneği Başkanı Yakup Peker, Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin'e isminin yazılı olduğu bir milli takım forması hediye ettiler.

Almanya'nın diğer kentlerinden de katılımın olduğu ve dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği gecede 10. yıl marşı hep bir ağızdan büyük bir coşkuyla seslendirildi. Köln Galatasaraylılar Derneği Başkanı Yakup Peker'in "Mehmet toprak oldu" şiiri salonda duygulu anlar yaşatırken, Peker'in gitarıyla çalıp söylediği İzmir Marşı salonda büyük coşkuya neden oldu.

Haberin Devamı

Yakup Peker gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 spor kulübünü taraftar dernekleri olarak birlik ve beraberlik mesajı vermek ve sporda centilmenliği daha da geliştirmek istediklerini söyledi.

Peker geceden elde edilen tüm geliri, Mehmetçik Vakfı'na bağışladıklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!