Takımlar kadrolarını yeniliyor

Güncelleme Tarihi:

Takımlar kadrolarını yeniliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 10:54

Budesliga takımları kış kampı öncesi kadrolarını yeniliyor. Takımlar gönderecekleri isimleri belirlerken, takviye edecekleri futbolcularla 1 Ocak'tan itibaren sözleşme imzalamaya başlayacak.

Haberin Devamı

TRANSFER sezonu Perşembe günü başlıyor. Bundesliga takımları bir yandan kadrolarındaki eksiklikleri tamamlamak için harekete geçerken, diğer yandan kadrolarında şans bulamayan futbolcuları da gönderme planları yapıyor. Alınacak futbolcuları kulüpler sır gibi saklıyor. 18 takımlı Bundesliga'da en geniş kadroya sahip Bayern Münih, forma bulamayan ve mutsuz olan futbolcularla yollarını ayıracak.

SHAQİRİ JUVENTUS'A

Bayern Münih, ara transferde futbolcu almazken, kadrosunda bulunan bazı futbolcuları ise gönderecek. Gidecek futbolcular arasında İsviçre milli takımının yıldız oyuncusu Xherdan Shaqiri de var. 23 yaşındaki futbolcunun İtalya Seri A takımlarından Juventus ile görüştüğü öğrenildi. Lider Bayern Münih ayrıca 19 yaşındaki orta saha futbolcusu Höjbjerg'i ve 20 yaşındaki Weiser'i de tecrübe kazanması için kiralık vermeyi planlıyor.

LEVİN ÖZTUNALI WERDER BREMEN'E

Werder Bremen 18 yaşındaki genç futbolcu Levin Öztunalı'yı Werder Brmen'e kiraladı. Genç futbolcu altı ay boyunca Werder Bremen için ter dökecek. Bu transferden Leverkusen 200 bin Euro kazandı. Leverkusen, defansın sağına bir futbolcu alma arayışını sürdürürken, kadrosunda bulunan 21 yaşındaki kaleci Lomb'u ise satış listesine koydu. Ligin flaş takımlarından Wolfsburg sezonun ikinci yarısı için ilk transferini yaptı. Orta saha oyuncusu Zhang'ı renklerine bağladı. Golcü arayışını sürdüren Wolfsburg, büyük umutlarla aldığı Aaron Hunt ve Klich'i ise gönderebileceğini açıkladı. Ligin diğer başarılı takımlarından Gladbach ise kadrosuna yeni takviye yapmayı planlamadığı gibi hiçbir futbolcusunu da bırakmaya niyeti yok.

SCHALKE DEFANSI GÜÇLENDİRECEK

Schalke henüz kadrosuna dahil edeceği isimleri açıklamazken, Manchester City'nin defansında oynayan Nastasic, Milan'lı Jong ve Valencia'dan Barragan ile görüşüyor. Üç futbolcuyu da kadrosuna almada kararlı. FC Augsburg 23 yaşındaki Dong-Qon Ji ile anlaştığını duyurdu. Bayern Münih'in genç futbolcusu Höjbjerg'i de kiralamak istediğini duyuran kulübün genç futbolcuyla yılın ilk günlerinde sözleşme imzalaması bekleniyor. Hoffenheim ise kadrosunu alt yapıdaki futbolcularla güçlendirme kararında. Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Hannover kadrosunda bulunan Rankoviç'i gönderdi. Genç futbolcuyu ikici lig takımlarından Aue'ye kiralık verdi. Hannover'in yeni transfer yapması beklenmezken Ballas, Thesker, Nikci, Franca ve Schlaudraff'a ise takım bulmaları söylendi.

HAMBURG KADROYU BOŞALTMAK İSTİYOR

Ligde maddi sıkıntılar yaşayan Hamburg, bazı futbolculürono satma planları yapıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Tolgay Arslan'ın da aralarında bulunduğu futbolcuları şimdiden satıp kulübe gelir sağlama hesabı yapılıyor. Hamburg, Tolgay dışında Kacar, İlliceviç ve Jansen'ı da satmak istiyor. Hertha, alt yapıda yetişen 19 yaşındaki Hany Mukhtar'ı Benfika'ya satacak. Berlin takımı orta sahaya ise iki isim arıyor. Paderborn kadrosuna yeni isim takviye etmeyeceği gibi, gönderecek futbolcusunun da bulunmadığını açıkladı. Werder Bremen Levin'i kiralık olarak alırken, Elia ve Petersen'ın ise gönderdi. Ayrıca Obraniak'a da kendisine kulüp bulması bildirildi. Stuttgart Sercan Sararer, Abdellaoue ve Haggui'yi satış listesine koydu. Ligde zor günler geçiren Stuttgart, defansın ortasında ve orta sahada görev vereceği isimlerin peşine düştü. Mainz Danimarka'dan Bengston'u renklerine bağladı. Dotmund ise RB salzburg'dan 12 milyon Euro ödeyerek Kampl'ı transfer etti. Golcü arayışını sürdürüyor. Freiburg Petersen'i kiraladı. Daehli'yi satın aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!