Sürpriz mi yapacak 

Güncelleme Tarihi:

Sürpriz mi yapacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2016 13:47

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ikinci finalisti yarın belli olacak. Turnuvaya ev sahipliği yapan Fransa ile Almanya arasında Marsilya’da oynanacak yarı final maçı saat 21.00'de başlayacak. Maçı Almanya'da ZDF yayınlayacak. Almanya maça, üç önemli yıldızından yoksun çıkacak. 

Haberin Devamı

Almanya'da golcü Gomez ve orta sahada Joachim Löw'ün hiçbir zaman vazgeçmediği Khedira, sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Defansın önemli ismi Hummels ise sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayacak. Fransa karşısına Löw, sürpriz isimleri sahaya sürmesi bekleniyor.

EMRE CAN VE SANE

Son antrenmanda Höwedes'in çalışmaya katılmaması nedeniyle Boateng ve Hector'un yanına defansta Emre Can ve Kimisch'in görev alması bekleniyor. Löw ayrıca 19 yaşındaki genç futbolcu Sane'yi de bu maçta oynatmayı düşünüyor. Sane, takımın yaptığı son çalışmada ilk 11'de oynayacak futbolculardan kurulu takımında yer aldı. Emre Can ve Sane, Fransa'ya karşı oynarlarsa iki futbolcu da kariyerlerinden ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası'nda forma giymiş olacak.

FİNALE BİZ ÇIKACAĞIZ

Haberin Devamı

Alman milli takım menajeri Oliver Bierhoff, yarı final maçında Fransa'yı favoriyi görüyor. Bierhoff, “Fransa bize göre biraz daha önde ve favori. Ancak buna rağmen bizim finale çıkacağımıza inanıyorum. Bizim takım bana güven ve cesaret veriyor” diyerek final için umutlu konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!