SunExpress’ten 148 Euro’ya ‘Thomas Cook’ seferi

Güncelleme Tarihi:

SunExpress’ten 148 Euro’ya ‘Thomas Cook’ seferi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2019 12:25

THY ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, İngiliz tur operatörü Thomas Cook’un iflasını açıklanmasından sonra, turizm akışının sürdürülmesi ve yolcuların mağdur olmaması için Antalya ile Londra arasında ek uçuş başlattı.

Haberin Devamı

TÜRK Hava Yolları (THY) ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, tur operatörü Thomas Cook’un iflasını açıklanmasından ardından, hem İngiltere’den Antalya’ya turizm akışının sürdürülmesini desteklemek hem de yolcuların mağdur olmasını önlemek için Antalya ile Londra Luton Havalimanı arasında ek uçuş koydu. SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, mevcut durumdan etkilenen yolculara cazip şartlarda evlerine dönme imkanı sunduklarını belirtti.

’SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ’
Yolcuların sunexpress.com aracılığıyla Antalya- Londra arası uçuşlar için 148,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla rezervasyonlarını yapabileceğini kaydeden Glade, “SunExpress olarak etkilenen yolculara yardım eli uzatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Türk turizmine ve merkezimiz Antalya’ya karşı sorumluluklarımızın bilincindeyiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!