‘SunExpress Bonus’ daha çok kazandıracak

Güncelleme Tarihi:

‘SunExpress Bonus’ daha çok kazandıracak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2018 10:21

SunExpress, 2016’nın sonunda durdurduğu ‘SunPoints’ programının yerine, yolcularına üye oldukları andan itibaren puan kazandıran, mesafe gözetmeyen, daha kapsamlı ve avantajlı ‘SunExpress Bonus’u hizmete sokuyor.

Haberin Devamı

SUNExpress Bonus’ sayesinde havayolunu terci edenler, uçtukça bedava uçuş, daha fazla uçuş puanı kazanacak, seyahatleri için hesap oluşturma ve kişisel tercihlerini paylaşma imkanına sahip olacak. Şirket müşterileri aynı zamanda daha kolay ve esnek bir şekilde rezervasyonlarını gerçekleştirebilecek. ‘SunExpress Bonus’ üyeleri, bütün bu avantajların yanı sıra uçuş rezervasyonlarıyla Almanya’da geçerli olan ‘PayBack’ puanı da toplayabilecek. Üyelerin bir ayrıcalığı da ‘aile hesabı’. Aile hesabı oluşturan üyeler, ortak hesaplarında puan toplayıp bu puanları kendi aralarında ihtiyaca göre paylaşabilecek, ek hizmetler satın alabilecek.
Üyeler, şirketin, ‘Siz 10 defa uçun, biz size bir uçuş hediye edelim’ sloganıyla hizmete sunduğu her destinasyonda geçerli olan 10 uçuşa 1 uçuş hediye avantajından da faydalanabilecek. Buna göre, 10 uçuşun çoğu yurt dışı destinasyonlarına ise ücretsiz yurt dışı bileti, yurt içi destinasyonlarına ise ücretsiz yurt içi bileti kazanma şansı elde edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!