STATLA BİRLİKTE AVRUPA’DA DA KUPA

Güncelleme Tarihi:

STATLA BİRLİKTE AVRUPA’DA DA KUPA
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 10:50

“Dibe vurmuş bir takım hızla zirveye tırmanıyor. Ancak, bizim için için öncelik stadımız. Vodafone Arena’nın bitmesi için çok çalışıyoruz. Stat bittikten sonra da bir Avrupa Kupası’nı ülkemize getirmek istiyoruz.”

Haberin Devamı

PARTİZAN karşısında muhteşem bir futbol oynayarak 4-0’lık farklı galibiyetle Sırbistan’da ayakta alkışlanan Beşiktaş, taraftarını mest ederken Başkan Fikret Orman’ın da yüzünü fazlasıyla güldürdü...
Orman, ileriye umutla baktıklarını ifade ederek gözlerini yükseğe diktiklerini söyledi. Dibe vurmuş bir halde olan takımın hızla zirveye doğru tırmandığını dile getiren Orman, şöyle konuştu...
- Bizim en önemli hedefimiz stadımız. O stadın yapımı ve zamanında bitmesi için çok çalışıyoruz. Beşiktaş’ın sportif anlamda her kulvarda başarılı olması içinde çok çalışıyoruz. Futbol başta olmak üzere siyah beyazlı takımlarımızın galibiyetleriyle gurur duyuyoruz.

“SAĞLAM ADIMLAR ATMAK ZORUNDAYIZ”
- PARTİZAN galibiyetiyle çok mutlu olduk. Yalnız unutulmaması. Henüz daha ligde 6 hafta geride kaldı. Sezonun başındayız. Önümüzde uzun bir maraton var. Ne olursa olsun ayaklarımız yere basmalı. Sağlam adımlar atmalıyız.
- UEFA Avrupa Ligi’nde kupa kaldırmayı kim istemez. Bu Beşiktaş’a çok yakışır. Ancak, dediğim gibi bizim öncelikli hedefimiz stadımızı bitirmek. Ondan sonra da bir Avrupa Kupası’nı ülkemize getirmek.
- Güçlü bir camiayız. Bu camiaya Avrupa şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz. Bu bir süreç. Ancak, bu sürecin en önemli detayı stadımız olacak. Onun için ne olursa olsun ilk önceliği ve ağırlığımızı stadımıza veriyoruz.

“BURALARA, NERELERDEN GELDİK”
- BEŞİKTAŞ artık sergilediği futbol ve skor tabelasındaki sonuçlarla takdiri hak eden, ligde ve Avrupa’da hedefe giden, Türkiye Kupası’nda da şampiyonluğa koşacak bir takım. Buralara, nerelerden geldiğimize kamuoyu çok iyi bakmalı. Yönetim olarak çok çalışıyoruz. Bilic ve ekibi de çok çalışıyor. Futbolcularımız da işini yapıyor. Onlar da çok çalışıyor.
- Ödemeler konusunda da bir sıkıntımız yok. Sözümüzü tutmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızın alacaklarını gününde ödüyoruz. Stadımızı yaparken, bunları da yerine getiriyoruz. Sezon sonunda da hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Beşiktaş çatısı altında artık her şey değişti. Herkes üzerine düşen görevi yaptığı için de bizler de sporcularımız da taraftarlarımız da mutlu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!