Siz sevgilinize bunu yapar mıydınız?

Güncelleme Tarihi:

Siz sevgilinize bunu yapar mıydınız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2014 10:51

İngiltere’de 20 yaşındaki Abbie Bartlett, İspanya’nın Ibiza adasına tatile gidecek olan 24 yaşındaki erkek arkadaşı Leon Conelly’e “çok özel” bir tshit yaptırınca bir anda sosyal medyada ün kazandı.

Haberin Devamı

6 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşının tatile çapkınlık yapacağından endişelenen Barlett, beyaz bir tshirün üzerine çiftin birlikte çekilmiş fotoğraflarını bastırdı ve “Ben kızarkadaşımı çok seviyorum. Ibiza’daki kızların ise hepsinden nefret ediyorum. Benden uzak durun!” uyarısını yazdırdı.

Genç kadının Facebook sayfasında yayınladığı,erkek arkadaşını yeni tshitüyle gösteren fotoğrafları kısa sürede 1 milyondan fazla kişi tarafından beğenildi.

Northumbria Üniversitesi’nde Kriminoloji okuyan Bartlett, olayla ilgili İngiliz basınına yaptığı açıklamada “Tshirtlere baskı yapan dükkana gidip ne istediğimi söylediğimde benim tam bir psikopat olduğumu düşünmüş olmalılar. Ancak aslında bu sadece bir şaka. Leon’la espiri anlayışımız aynı, tshirtü gördüğünde o da çok güldü” dedi.

Bartlett sözlerine “Şimdi Leon’un tshitü Ibiza’da giyeceğine eminim. Ama sanırım internette ün kazandığı için tshirt amaçlananın tam tersi bir etki yapacak ve kızların ona daha çok ilgi göstermesine neden olacak” diyerek devam etti.

Leon Conelly ise “Tshirt gördüğümde onun aklını kaçırdığını düşündüm. Bunu Ibiza’daki bütün büyük gece klüplerinde giymemi bekliyor olamaz dedim. Ama bunu şaka olsun diye yaptığını anlayınca ben de komik buldum. Bizim ilişkimiz böyle zaten, hep böyle saçma şeyler yapıyoruz” dedi.

Tshirt’ün aslında kızların ilgisini çekeceğini düşündüğünü söyleyen Conelly “Herkes bu tshirt sayesinde bir çok kızla tanışacağımı söylüyor. Ki bence de bir çok kadın bunu bir meydan okuma olarak görecek. Ama ilgi görsem de buna sadece gülüp geçerim çünkü benim ilgilendiğim tek kadın Abbie” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!