Sırbistan’da güvenli benzin istasyonu

Güncelleme Tarihi:

Sırbistan’da güvenli benzin istasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2015 10:53

Türkiye’den Avrupa’nın çeşitli ülkelerine doğru araç trafiğinin başladığı bugünlerde, Sırbistan’daki Gazprom benzin istasyonları dönüş yolcularını da ağırlamaya başladı.

Haberin Devamı

Gazprom’dan yapılan açıklamada, tatil başlangıcında Sıla Yolu’ndan arabayla Türkiye’ye giden aileleri tesislerinde en iyi şekilde ağırladıkları, araç sahiplerinin dönüş yolunda da yine Gazprom’da mola vermeye başladıkları belirtildi.

Sırbistan’da güvenli benzin istasyonu


Bu yaz binlerce yolcunun Gazprom benzin istasyonlarındaki güvenli ve kaliteli hizmetten yararlanarak çok memnun kaldıkları vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

Gazprom Benzin İstasyonlarımıza uğrayan yolcular, hem araçlarına yüksek kaliteli yakıt alıyorlar, hem de ferah bir ortamda dinlenme şansını buluyorlar. Restoranlarımızda başta helal sertifikalı raf ürünleri olmak üzere, her türlü yemek ve içecek olanağı bulunuyor. İstasyonlarımızda ayrıca, temiz tuvaletler, araç yıkama hizmeti, ücretsiz internet, ATM para çekme makinesi, kasada döviz bozdurma olanağı, çocuklar için oyun parkı, elektronik geçiş ödeme TAG kartı satın alıp para yüklemek gibi her türlü olanak sunuluyor. İyi yetişmiş misafirperver personelimiz ise yolculara her konuda yardımcı oluyor. Dönüş yolundaki ailelerimizi yine bekliyoruz. Onlara en iyi hizmeti vereceğimizden eminiz.”

Sırbistan’da güvenli benzin istasyonu


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!