Sienna Miller’ın bir eşini arıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Sienna Miller’ın bir eşini arıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2015 11:45

Avusturya’nın önde gelen şişe su markalarından Vöslauer çekeceği bir reklam filminde ünlü İngiliz oyuncu Sienna Miller’in dublörlüğünü yapacak bir kadın aramaya başladı.

Haberin Devamı

Şirket konu ile ilgili verdiği ilanda, çekimlerde zorlu yoga pozlarını gerçekleştirecek olan dublörün vücut ölçülerinin kolunun kalınlığından, kürek kemiğinin uzunluğuna dek Miller ile eş olması gerektiğini söyledi.

İngiliz Daily Mail gazetesi söz konusu ilanda dublörün bu iş için 500 sterlin ücret alacağının belirtildiğini ve Miller’in vücut ölçülerinin de tüm detayları ile açıklandığını yazdı.

Miller’in boyunun 167 cm, belinin kalınlığının 65 cm, kalçasının kalınlığının ise 93 cm olduğu belirtilirken, üst kolunun çevresinin ise 25.4 cm olduğu açıklandı.

33 yaşındaki oyuncunun sütyen bedeninin 32B, göğüs ölçüsünün ise 84.5 cm olduğunun açıklandığı ilanda, sanatçının el bileklerinin de 14 cm olduğu belirtildi.

38.5 numara ayakkabı giyen Miller’in bacak boyunun da 108 cm olduğunu açıklayan Vöslauer yetkilileri işi alacak dublörün bu ölçülerin tamamına birebir uyması gerektiğini söyledi.

Vöslauer’in daha önceki reklam filmlerinde Keira Knightley ve Claudia Schiffer gibi ünlü isimler rol almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!