Saz Rock'ın şampiyonluk sevinci

Güncelleme Tarihi:

Saz Rockın şampiyonluk sevinci
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 15:47

Bu sezon rakip filelere tam 143 gol atan ve ligin son maçında FC Frankfurt City’i 7-1 mağlup eden Saz Rock, şampiyon olarak üst lige çıktı.

Haberin Devamı

FRANKFURT’ta çok kültürlü yaşama örnek gösterilen Saz Rock, A Ligi’ni lider olarak tamamlayıp Kreisoberliga’ya çıkmanın sevincini yaşadı. Ligin son karşılaşmasında deplasmanda FC Frankfurt City’i 7-1 mağlup eden Saz Rock, en yakın rakibi Union Niederrad’ın bir puan önünde ligi bitirdi. 37 yıllık geçmişe sahip Saz-Rock, 2017-2018 sezonunun 32 karşılaşmasında 27 galibiyet iki beraberlik üç mağlubiyet alıp 83 puana ulaştı. Başarılı ekip, 143 kez rakip ağları havalandırırken, kalesinde 46 gol gördü. Galibiyetin ardından büyük sevinç yaşayan takım uzun süre üstü açık otobüsle şehir turu attı.

Saz Rockın şampiyonluk sevinci

ERÇEN BIRAKMA SİNYALİ VERDİ
Yönetim kurulundan destek göremediğini ileri sürerek görevinden ayrılacağının sinyalini veren antrenör Serkan Erçen, “Yalnızca yetenekle başarı gelmiyor. Oyuncularım verdiğim görevi iyi algıladılar ve sahaya yansıttılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni sezonda birlikte olamazsak kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Saz Rockın şampiyonluk sevinci

1981 YILINDA KURULDU
1981 yılında Almanya’da bir ilke imza atarak Saz Rock’u Türk ve Almanlar ile birlikte kurduklarını belirten Hessen Eyalet milletvekili Turgut Yüksel, “Çok kültürlü bir gençlik derneği oluşturmuştuk. Bunu yaparken de adının da Almanya’nın gerçeğine uygun olmasına özen gösterdik. Tiyatro, müzik, kültür ve sosyal alanlarda pek çok başarıya imza attık. Aynı yıl Saz Rock futbol takımını da kurmuştuk. İnişleri çıkışlarıyla 37 yıllık geçmişi var. Tekrar şampiyon olması bizleri gururlandırdı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!