‘Sapık Ali’nin kurban sayısı 5’e çıktı

Güncelleme Tarihi:

‘Sapık Ali’nin kurban sayısı 5’e çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2018 15:56

Almanya’da 14 yaşındaki Georgine Krüger'i 2006 yılında kömürlüğüne götürüp tecavüz ettikten sonra öldürmekten tutuklanan 43 yaşındaki Ali K'nın kurban sayısı 5’e çıktı.

Haberin Devamı

2006 yılında 14 yaşındayken ortadan kaybolan Georgine Krüger’in katil zanlısı olarak tutuklanan ve arkadaşları arasında 'Sapık Ali' lakabıyla tanınan Ali K.'nın cinsel saldırıda bulunduğu küçük kız sayısı 5’e çıktı. Ali K'nın 2009 ve 2011 yıllarında 11 ile 13 yaşında iki küçük kıza daha cinsel saldırıda bulunduğu belirlendi. Küçük kızların şikayeti üzerine o dönemde ifadesi alınan Ali K. hakkında soruşturmaya gerek görülmediği ve dosyanın kapandığı açıklandı.

‘Sapık Ali’nin kurban sayısı 5’e çıktı

KOMŞULAR KURTARDI
Berlin Polisi ve Savcılığı cinsel saldırı ve şikayetleri doğruladı. Ali K'nın Georgine Krüger dışında 2011 yılında 17 ve 2014 yılında da 14 yaşında iki komşu kıza daha saldırdığı belirlenmişti. Bir saldırıda Ali K. yargılanıp 20 ay hapis cezası alırken, diğer saldırıyla ilgili ise polis soruşturmaya gerek görmemişti. Polisin dosyayı kapatmasından sonra Arap kökenli küçük kızın akrabaları Ali K.’ya saldırmıştı. Araya giren komşular Ali K.’yı küçük kızın akrabalarının elinden kurtarmıştı.

Haberin Devamı

TÜRK POLİSE İTİRAF
Georgine Krüger olayıyla ilgili Ali K.'nın ifadesine çeşitli dönemlerde başvuran polis, 'Sapık Ali'in küçük kızın katili olduğuna 2017 yılında inandı. Cinayet masası ekipleri, Türk kökenli bir polisi deterjacı olarak Ali K.'nın yanına sokup bilgi toplamıştı. Ali K. kendisiyle ahbap olan Hakan takma isimli polise Georgine'yi öldürdüğünü itiraf etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!