'Sansasyon yaratacağız'

Güncelleme Tarihi:

Sansasyon yaratacağız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 10:26

Yarın Bundesliga'nın en güçlü takımı Bayern Mmünih'e karşı oynayacak olan Bundesliga'nın üçüncü güçlü takımı Augsburg'un yıldızı Halil Altıntop maç öncesi Hürriyet'e konuştu. Halil Altıntop “Bu maç süper bir maç olacak. Sansasyon yaratacağız“ dedi.

Haberin Devamı

YARIN Bundesbliga maçlarında bir Bavyera derbisi yaşanacak. Bundesliga'nın birinci güçlü takımı Bayern Münih deplasmanda üçüncü sıradaki Augsburg ile karşı karşıya gelecek.

Augsburg'un yıldızı ve bel kemiği Halil Altıntop maç öncesi Hürriyet'te konuştu. 'Altıntop heyecanlı mısınız' sorusuna “Ben çok sakinim. Sakin çıkacağım maça. Yarın süper bir maç olacak. Sansasyon yaratacağız. Bayern Münih Bundesilga'nın sadece en güçlü takımı değil, savunması en iyi olan takım. Ama biz fırsatını bulunca gol atacağız. Büyük bir özgüvenle sahaya çıkıyoruz. Bu bizim için çok önemli. Pasif değil, aktif oynayacağız. Ve bütün imkanları zorlayacağız. Bir zirve maçı olacak. Eğer biz kendi oyunumuzu ve çizgimizi tuttursak beraberlik ve hatta daha fazlasını alırız” cevabını verdi.

CESUR OYNAYACAĞIZ

Halil, Bayern Münih'e karşı nasıl oynayacaklarını ise şöyle anlattı “Çok hılı oynayacağız. Öne akın yapacağız. Ve çok cesur oynayacağız. Eğer bu çizgimizi devam ettirsek Bayern Münih'e de gol atma şansımız var. Olmasa bile en azından bir puan almak istiyoruz. Ama dediğim gibi tüm gücümüzü ortaya koyacağız.” Halil Altıntop yarınki maçta ne kadar formundasın sorusuna ise “Ben şimdiye kadar hiçbir antrenmanı kaçırmadım. Her antrenmanda sıkı çalıştım. Kendimi son derece formda hissediyorum. Son dört maçı kazandık. Bu istikrarı sürdürürsek şansımız yüksek.”

HALİL VAZGEÇİLMEZ

Augsburg'u üçüncü sıraya çıkarmayı başaran Antrenör Markus Weinzierl de Halil'in takım için çok önemli olduğunu söyledi. Bu maçta Halil'in maçın kaderini belirleyen golü atmasını beklediğini söyledi.

Weinzierl “Halil'in her zaman olduğu gibi bu maçta da çok iyi oynamasını bekliyorum. Topa iyi sahip çıkan ve kontrol eden biri. Onun takımdaki varlığı bile çok önemli. Takımın Halil'e herzaman ihtiyacı var. Halil Augsburg için vazgeçilmez bir futbolcu.

Ben bu maçta Halil'in sonucu belirleyecek golü atacağına inanıyorum” Teknik Direktör Weinzierl, Bayern Münih'e karşı dikkatli konuştu: “Bayern Münih elbette favori bir takım. Biz gücümüzü biliyoruz. Şuanda 24 puanımız var. Bu 24 puan bize özgüven veriyor. Bu özgüvenle oynayacağız. 24 puan bizim arkamızda rüzgar olacak. Sahamızda oynadığımız için taraftar da 12. adam olacak” dedi. Augsburg Bayern Münih maçının tüm biletler satıldı. Dört yıl önce Bundesliga'ya yükselen Augsburg'un bu sezondaki büyük başarısı tüm futbol uzmanlarını da şaşırtıyor. O nedenle yarın Augsburg Bayern Münih maçından bir sürprizin yaşanabileceği ihtimal dahilinde tutuluyor. Almanya gözler bu maçta.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!