Samantha Fox uçaktan atıldı!

Güncelleme Tarihi:

Samantha Fox uçaktan atıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 12:30

80’li yıllarda verdiği üstsüz pozlarla dünya çapında üne kavuşan İngiliz model Samantha Fox, aşırı derecede alkollü olduğu ve kabin ekibine karşı tehditkar ve kaba davranışlar sergilediği gerekçesiyle Litvanya’daki bir konsere katılmak amacıyla bindiği Wizz Air Havayolları’na ait uçuştan atıldı.

Haberin Devamı

İngiliz basını Litvanya’nın Vilnius kentine gitmek üzere Londra’daki Luton Havalimanı’ndan kalkacak uçağa binmeden önce el bagaji için 30 sterlin ödemek zorunda kalan ve öncelikli biniş hakkı elde etmeyi başaramayan Fox’un “Ben bu insanlarla birlikte sıra beklememeliyim” diye bağırdığını ve küfrettiğini açıkladı. 

Twitter’da Fox’un yarattığı problemleri anlatan Dave isimli bir görgü tanığı da “Onun ününü kaybetmiş bir divaya yakışan davranışları uçuşun gecikmesine neden oldu” dedi. 

Samantha Fox uçaktan atıldı



Wizz Air yetkilleri Sun gazetesine yaptıkları açıklamada bir yolcunun “Çalışanlara karşı sergilediği uygunsuz davranışlar nedeniyle uçaktan atıldığını” doğruladı ve “Yolcu alkollüydü. Alkolün etkileri uçuş sırasında artabiliyor” dedi. 

Samantha Fox uçaktan atıldı



Fox’un sözcüsü ise iddiaları reddetti ve “O alkollü değildi ve uçağın geç kalkmasına da neden olmadı. O 30 sterlin ekstra ücret ödedi ve öncelikli biniş hakkı olmasına rağmen bunu kullanamadı. Ekonomi sınıfı yolcular ondan önce uçağa bindi. O da bu durumu bir görevliye söyledi. Wizz Air için çalışan bir kız ondan özür diledi ve o da bir sonraki uçağa bindi” dedi. 

Samantha Fox uçaktan atıldı



Fox yaşananlara rağmen Litvanya’daki konsere zamanında ulaştı ve konser sırasında sahnede çektiği selfieleri sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!