'Sahada kalbimizle mücadele edeceğiz'

Güncelleme Tarihi:

Sahada kalbimizle mücadele edeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2015 15:28

Bundesliga'da ikinci haftanın açılış maçında Hertha Berlin Werder Bremen'i bugün konuk ediyor. Taraftarının karşısına ilk kez kendi sahasında çıkacak olan Ingolstadt, Dortmund ile oynuyor. Kaleci Ramazan Özcan “Dortmund karşısında sahada tüm kalbimizle mücadele edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Bundesliga'da sezonun ikinci haftanın açılış maçı Berlin Olimpiyat Stadında Hertha Berlin ile Werder Bremen arasında oynanacak. Bugünkü maçın başl

Sahada kalbimizle mücadele edeceğiz
ama saati 20.30. Hertha Berlin'de sakatlığı geçen, ancak henüz istenilen forma ulaşamayan Tolga Ciğerci forma giyemeyecek. Bremen'de ise Levin Öztunalı'nın ilk 11'de oynaması bekleniyor. Levent Ayçiçek'in de 18 kişilik maç kadrosunda dahil edileceği tahmin ediliyor.

LİDER DEPLASMANDA

Bayern Münih, sahasında aldığı farklı galibiyetle ilk haftada liderlik koltuğuna oturdu. Kırmızı beyazlılar yarın Hoffenheim deplasmanında yine farklı galip gelme hesapları yapıyor. Pep Guardiola, büyük bir sürpriz olmazsa Hamburg karşısında sahaya sürdüğü ilk 11'i yarınki Hoffenheim maçında da oynatmayı düşünüyor. Karşılaşma Saat 15.30'da başlıyor. Kenan Karaman, Mevlüt Erdinç ve Ceyhun Gülselam'ın formasını giydiği Hannover sahasında Hakan Çalhanoğlu'lu Leverkusen'i ağırlıyor. Genç futbolcu Kenan Karaman'ın yarın saat 15.30'da başlayacak karşılaşmada yine ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

TARAFTAR İYİ MAÇI HAK EDİYOR

Yarın Saat 15.30'da Schalke, Darmstadt'ı, E. Frankfurt Augsburg'u ve Köln de Wolfsburg'u ağırlayacak. Günün son maçı ise Saat 18.30'da Hamburg ile Stuttgart arasında oynanacak. Pazar günü ilk haftayı galibiyetle tamamlayan ligin yeni takımı Ingolstadt, güçlü Dortmund ile Saat 15.30'da karşı karşıya geliyor. Ingolstadt kalecesi Ramazan Özcan, Dortmund'un gücünü bildiklerini ancak kendilerinin de tüm güçlerini sahaya yansıtacaklarını söyledi. 31 yaşındaki tecrübeli Kaleci “Dortmund karşısında sahada tüm kalbimizle mücadele edeceğiz. Taraftarımız iyi bir karşılaşmayı ha kediyor” dedi. Ingolstadt taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösteriyor. Maç biletlerinin tümü satıldı. Haftanın son karşılaşması ise Saat 17.30'da M'gladbach ile Mainz arasında oynanacak. Sezonun ilk haftasını puansız kapatan her iki takımın da hedefi üç puan.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!