Rüyası gerçek oldu

Güncelleme Tarihi:

Rüyası gerçek oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2015 12:44

Rizespor ile menajerinin anlaşması üzerine Braunschweig takımının İspanya’daki kampını terk ederek Türkiye’ye uçan ve Bundesliga’ya veda eden Deniz Doğan “İkinci rüyam da gerçek oldu” dedi.

Haberin Devamı

Rizespor İkinci Bundesliga ekiplerinden Braunschweig takımının stoperi Deniz Doğan ile anlaştı. Takımıyla birlikte İspanya’da kampta olduğu sırada Rizespor yöneticileri ile menajerinin anlaşması üzerine 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu kampı terk edip Türkiye’ye uçtu. 2007 yılından beri Braunschweig’da forma giyen Deniz Doğan, sarı lacivertli ekiple iki kez bir üst lige çıktı.

Önce Üçüncü Lig’den İkinci Bundesliga’ya, ardından da buradan Bundesliga’ya yükselen Braunschweig takımının kaptanlığını yapan Deniz, bir sezon da Bundesliga’da forma giydi. Geçen sezon takımın İkinci Bundesliga’ya düşmesiyle birlikte Deniz Doğan da Bundesliga’ya veda etti.

Rizespor ile anlaşmasını değerlendiren Deniz “Türkiye Süper Ligi’nde oynamak benim ikinci rüyamdı. Bundesliga’da oynayarak ilk rüyamı gerçekleştirmiştim. Şimdi sıra ikincide. Kulübüm bana anlayış gösterdi. Onlara teşekkür ederim. Brauschweig’de çok iyi yedi yılım geçti. İki kez lig çıktım. Bundesliga oynadım. Takım kaptanlığı yaptım” dedi.

Deniz Doğan ile Rizespor arasında varılan anlaşmaya göre tecrübeli futbolcu altı aylık sözleşme imzaladı. Sözleşme gereği kulüp isterse futbolcunun anlaşmasını bir yıl daha uzatabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!