Rolls Royce “Mr and Mrs Zabci” plakası

Güncelleme Tarihi:

Rolls Royce “Mr and Mrs Zabci” plakası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2014 15:46

İngiltere’de Royal Bank of Scotland Bankası genel müdürlerinden ve aynı zamanda Türkiye Rugbi Milli Takımı (Turkish Rugby National Team) oyuncusu Mert Zabcı ile emlakçı Victoria rüya gibi bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Haberin Devamı

Londra, hafta sonunda masal gibi bir düğüne ev sahipliği yaptı. Hürriyet gazetesinin uzun yıllar İngiltere temsilciliği görevinde bulunan tanınmış gazeteci Faruk Zabcı’nın bankacı oğlu Mert ile Victoria Terry, çocukluk aşklarını rüya gibi bir düğünle noktaladılar.

Törene plakasında “Mr and Mrs Zabci” yazılı beyaz klasik Rolls Royce ile gelen gelin Victoria, son derece şık gelinliği ile göz kamaştırdı.

Londra’nın ünlü otellerinden Landmark’da gerçekleşen düğünde, Royal Bank of Scotland’ın genel müdürlerinden ve Türkiye Rugby Milli Takımı (Turkish Rugby National Team oyuncularından 29 yaşındaki Mert ile emlakçılık yapan işkadını 28 yaşındaki Victoria, 10 yıllık aşklarının mutlu sonunu sevdikleriyle paylaştılar.

Düğüne, İngiliz adetlerine göre gelinin anne-babası ünlü emlakçı Fiona ve Malcolm Terry evsahipliği yaparken, Mert ve Victoria, düğüne gelen 160 konukla tek tek ilgilendiler.

Rolls Royce “Mr and Mrs Zabci” plakası


IRAK’TA GAZETECİLİK YAPTI

Ortaokul yıllarında Güney Afrika’ya yapılan spor turnuvasında Mert; okul rugby, Victoria ise hokey ve netball takımlarında başarı sağlarken, arkadaşlıkları Londra’da aşka dönüştü. 10 yıllık aşk, Londra’da önce kilisede, ardından Landmark Hotel’deki törenlerle noktalandı.

Hampstead’deki St. Mart’s Kilisesi’ndeki töreni, Mert’i çocukluğundan beri tanıyan Rahip Gerard yönetti. Tören ardından 160 konuk Londra’nın lüks otellerinden Landmark’taki düğünde ağırlandılar. Damat, düğünde yaptığı konuşmada hayatının en mutlu gününü yaşadığını, eşini çok sevdiğini belirtirken, 3 ay önce kaybettiği annesi Nur Sabuncuoğlu’nu da andı. Annesinin bu mutlu gününde aralarında olamadığını ifade eden Mert’in konuşmasında konuklar gözyaşlarını tutamadı.

Babası Faruk Zabcı’nın, hayatındaki heyecan ve macera duygularını öğrettiğini söyleyen Mert, ‘10 yıl önce babasıyla savaşın en hareketli günlerinde Irak’a gittiğini ve orada gazetecilik yaptığını” söyledi.

Yeni çift, yaptığı ilk dansta davetlilerce dakikalarca alkışlandı. Mert-Victoria Zabcı, balaylarını yılbaşında Avustralya’ya yapacakları turla gerçekleştirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!