Rebecca’nın eniştesinin gözaltına alınması umutları da tüketti

Güncelleme Tarihi:

Rebecca’nın eniştesinin gözaltına alınması umutları da tüketti
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2019 11:30

Almanya’nın başkenti Berlin’de 18 Şubat’tan beri kaybolan 15 yaşındaki Rebecca Rausch’un akıbeti henüz belirsizliğini korurken, gözaltına alınan şüphelinin genç kızın eniştesi olduğu anlaşıldı. Polis göz altına aldığı 27 yaşındaki Florian R.’yi genç kızın kaybolmasıyla ilgisi olduğundan hareket ediyor.

Haberin Devamı

BILD Gazetesi’nin haberine göre Rebecca’nın ablasının kocası olan şüpheli Florian R. polis sorgusunda susma hakkını kullandı. Perşembe günü eşiyle birlikte polis merkezine davet edilen Florian R. cinayet masası ekiplerince sorgulandı. Florian R. polis merkezinde şüpheli olarak gözaltına alınırken, Rebecca’nın ablası ise sivil polis eşliğinde babasının evine götürüldü. Polis, Rebecca’nın kaybolmasıyla ilgili Florian R.’nın daha önce de birkaç kez bilgisine başvurmuştu.

Rebecca’nın eniştesinin gözaltına alınması umutları da tüketti

EVE 05.45’TE DÖNMÜŞTÜ
Rebecca’nın kaybolduğu gün, ablasının işe gitmek için evden ayrıldığı saat 07.00 sıralarında Rebecca ise hala uyuyordu. Eniştesi ise aynı gün sabah saat 05.45 gibi bir eğlence partisinden eve döndüğünü polise verdiği ifadede belirtmişti. Rebecca’nın da okul çantasıyla birlikte evden ayrıldığını anlatmıştı. Saat 09.50 gibi okulda olması gereken Rebecca’dan bir daha da haber alınamadı. Eniştenin şüpheli olarak gözaltına alınması ailede şok etkisi yaratırken genç kızın yaşadığına yönelik umutları azalttı.

Haberin Devamı

Gözaltında tutulan Florian R.'nin evinin bahçesinde kazı yapan polis, Rebecca'nın kaybolmasıyla ilgili delil aradı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!