Radara yakalanan sürücülerin en saçma bahaneleri

Güncelleme Tarihi:

Radara yakalanan sürücülerin en saçma bahaneleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2014 16:42

Bugün Almanya'da aşırı hız yapan sürücüleri uyarmak için 7 bin 500 noktaya kurulan radar cihazlarına yakalanan sürücüler, bahanleri ile şaşırttı.

Haberin Devamı

"Flaş Maratonu" sloganıyla başlayan 24 saatlik hız ölçümlerinde yaklaşık 13 bin polis görev aldı. Sürücülerin genellikle daha dikkatli araç kullandığı belirtildiyse de, hız ölçümünü aşıp radara yakalananlar da oldu. Onların polise sunduğu bahaneleri ise şaşırttı.

İşte en saçma baheneler:

- Genç kadın: "Ayakkabılarım yeni olduğu için gas pedalini iyi hissedemiyorum."

- Kulağında telefonu ile yakalanan erkek sürücü (48): "Dişim çok ağrıyor, acilen diş doktoruna gidiyordum. Ağrıyan dişi serinletmek için telefonu yanağıma tutmamı da diş doktorum önerdi."

- Kadın sürücü (67): "Frene bastım da, duracak mıydım yani? Arkadan gelen aracın bana vurmasından korktum."

- Erkek sürücü (39): "Bu tamamen arabamla ilgili. Mercedes'im otomatik olduğu için hiç ses yapmıyor. Keşke eşimin Opel'ini kullansaydım."

Haberin Devamı

- Kadın sürücü (55): " Güneşten etkilendim. Güneş gözlüklerimi torpido gözünden çıkarayım derken, Flaş Maratonu'nu bir an için unuttum."

- Erkek sürücü (52): "Üç dakika önce iş arkadaşıma Flaş Maraton'dan dolayı dikkatli olmamız gerektiğini söylemiştim. Sonra da römorka odaklandım ve hıza dikkat etmeyi unuttum."

- Kadın sürücü (29): "Viyana'dan geldiğim için yolları bilmediğim gibi, Flaş Maraton'undan da haberim yoktu. Nasıl olsa Essen'e taşınacağım, o zaman mutlaka önceden bilgileneceğim."

- Erkek sürücü (44): "Hayda! Ben de tam eşime çiçek almaya çıkmıştım. Burada ceza ödemek zorunda kalırsam çiçek için param kalmayacak."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!