Quaresma'nın yeni imajı şaşkınlık yarattı

Güncelleme Tarihi:

Quaresmanın yeni imajı şaşkınlık yarattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2019 13:40

Beşiktaş'ın önemli isimlerniden biri olan Ricardo Quaresma sosyal medyadan taraftarlara seslendi. Quaresma ayrıca yeni imajıyla sosyal medyada konuşulan isimlerden oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor maçının hemen sonrasında tribünlerin teknik direktör Şenol Güneş, kaleci Loris Karius ve Necip Uysal'a tepki göstermesini eleştiren Ricardo Quaresma, bu kez sosyal medyadan siyah-beyazlı camiaya seslendi.

Quaresmanın yeni imajı şaşkınlık yarattı

Ricardo Quaresma, taraftarlardan kendisini destekledikleri gibi takıma da olumlu yönde destek vermelerini istedi. Quaresma "Ben bu sevgiyi bütün ekip için görmek isterim. Çünkü sizin sevginiz, tutkunuz ve bu kulübe olan aşkınız bize güç veriyor, her şey için teşekkür ederim.. Ben nerede olursam olayım, her zaman Beşiktaşlıyım." sözleriyle taraftarlara mesaj yolladı.

Haberin Devamı

QUARESMA'NIN YENİ İMAJI!

Bu arada Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, yeni imajıyla yine çok konuşuldu. Siyah-beyazlı takımın Atiker Konyaspor galibiyetinin ardından Ricardo Quaresma soluğu kuaförde aldı. Quaresma daha sonra yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Beşiktaş'ın 35 yaşındaki futbolcusu Quaresma'nın son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ricardo'nun eşi Daphny Quaresma ise Portekizli futbolcu ile yeni bir fotoğrafını paylaşarak "Yine de seni seviyorum" notunu düştü.

Quaresmanın yeni imajı şaşkınlık yarattı

BAKMADAN GEÇME!