Prens Harry eski sevgilisine mi dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Prens Harry eski sevgilisine mi dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2015 12:27

Birleşik Krallık Ordusu’ndaki görevinden ayrıldığından beri Afrika’da çok fazla zaman geçiren Prens Harry’nin bu sırada 7 yıl birlikte olup 2011 yılında ayrıldığı Zimbabweli sosyetik Chelsea Davys ile yeniden yakınlaştığı ve çiftin bir kez daha bir araya gelebileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

İngiliz basını Davys’e yakın kaynaklara dayandırdıkları haberlerde prensin genç kadını yeniden etkilemek için büyük çaba harcadığını ve Chelsea Davys’in de “Bu ilişkiye yeni bir şans tanımayı açıkça düşünmeye başladığını” yazdı.

Davys’den ayrıldıktan sonra Prens Harry bir dizi ilişki yaşamış, son aşkı oyuncu ve model Cressida Bonas’dan da geçen yıl ayrılmıştı.

Chelsea Davys ise Prens Harry’den ayrıldıktan sonra sosyetik kuyumcu Charles Goode ile ilişki yaşamaya başlamış ancak bu birliktelik de Ocak ayında sona ermişti.

Gelecek hafta 31 yaşına basacak olan Prens’in Afrika’da geçirdiği 3 aylık sürede Chelsea Davys ve ailesini Güney Afrika’da ziyaret ettiği biliniyordu.

Sun gazetesine konuşan çifte yakın bir kaynak “Harry hala onların arasında bir şeyler olabileceğini düşünüyor. Birbirlerini yakın zamanda gördüler. Aralarında hala bir şeyler vardı. Harry Chelsea’yı sevmekten hiç vazgeçmedi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!