Polis seyretti, biz ne yapalım

Güncelleme Tarihi:

Polis seyretti, biz ne yapalım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2013 10:42

Beşiktaş ile Galatasaray derbisindeki olaylara seyirci kalmakla suçlanan özel güvenlikçiler, ellerindeki görüntülerle cevap verdi. Özel güvenlikçilerden Adem İnce, cep telefonuyla çektiği görüntülerle kendisini ve arkadaşlarını savundu: “Binlerce kişi kapıları kırıp stadyuma girdi. Tabancası, copu, biber gazı olan polis seyretti. Biz ne yapabilirdik.”

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ-Galatasaray derbisinde amir yardımcısı olarak doğu tribünü kapısından sorumlu olan özel güvenlikçi Adem İnce, elindeki kamera görüntülerini göstererek, “Binlerce kişi kapıları kırarak, turnikelerin üzerindeki duvardan atlayarak girdi. Polis bile bu kişileri seyretti. Biz ne yapabilirdik” dedi.

İnce, “Saat 17.30’a kadar herşey normaldi. Sonraysa olağan dışı şeyler yaşandı. Biletli, biletsiz binlerce kişi kapıda birikmişti. İlk kez böyle bir izdiham gördüm” dedi.

‘BİLDİĞİMİZ FANATİKLERDEN DEĞİLLERDİ’

Stada gelenleri artık göz aşinalığıyla tanıdıklarını söyleyen İnce, “Az çok fanatikleri de biliriz. Bu maçta ipini koparan gelmişti. Turnikeleri ve kapıları kırdılar. Polisler önce biber gazı ile müdahale eder gibi olduysalar da, sonra müdahale etmediler. Binlerce insan üstleri aranmadan, polislerin gözü önünde stada girdi. Çarşı grubu sahaya inilmemesi için baya bir çaba göstermiş” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!