Polis fotoğraf yayınlayınca teslim oldular

Güncelleme Tarihi:

Polis fotoğraf yayınlayınca teslim oldular
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 12:23

17 yaşındaki bir genci hastanelik eden üç saldırganı nisan ayından beri arayan polis, tüm çabalara rağmen bir iz bulamayınca şüphelilerin fotoğraflarını internetten yayınlayarak halktan yardım istedi. Bunun üzerine üç zanlı birkaç saat bile geçmeden polise teslim oldu.

Haberin Devamı

BERLİN’de kentin en kalabalık metro istasyonlarından biri olan Zoologischer Garten durağında üç kişi 17 yaşındaki bir gence saldırdı. 7 Nisan’da meydana gelen olayda günahsız genç hastanelik oldu. Saldırganlar da kaçarak izlerini kaybettirdi. Ancak kaçarken güvenlik kameralarını unuttular. Kameralar, hem saldırı anını hem de üç şüphelinin kaçarken görüntülerini kaydetti. Polis de görüntülere el koydu. Ancak hemen yayınlamadı. Yasalara göre polis, güvenlik kameralarındaki görüntüleri yayınlamadan önce şüphelileri yakalamak için tüm yolları denemek zorunda.
Ardından görüntüleri yayınlamak için mahkemeden izin almalı. Mahkeme polisin şüphelileri yakalamak için tüm yolları denediğini ve son çare olarak güvenlik kameralarındaki görüntülerin yayınlamasının kaldığına hükmedince Berlin polisi de üç şüphelinin fotoğraflarını yayınlayabildi. Bunun üzerine üç şüpheli birkaç saat bile geçmeden polise teslim oldu.

Haberin Devamı

BİR FOTOĞRAF DA NEUKÖLN’DEN

Polis fotoğraf yayınlayınca teslim oldular

Berlin Polisi, bir fotoğraf da Neuköln’de yaşanan cinsel saldırıyla ilgili paylaştı. Mart ayında sabaha karşı saat 04.00 sıralarında işine giden kadını takip edip cinsel saldırıda bulunan zanlıyı yakalayamayan polis, fotoğrafını yayınlayarak halktan yardım istedi. Polis, kameralardaki görüntüsünden 22 ile 25 yaş arasında olduğu tahmin edilen, zayıf ve esmer görünümlü saldırganı tanıyanların ve yerini bilenlerin 030 4664 91 34 02 numaralı telefonu arayarak bilgi vermesini istedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!