Pınar ürünleri Esso raflarında

Güncelleme Tarihi:

Pınar ürünleri Esso raflarında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2019 10:26

Pınar ile Almanya’nın yaygın benzin istasyonu Esso, Türk ürünlerinin satılması konusunda işbirliğine gitti. Hessen Eyaleti sınırları içinde kalan Frankfurt’taki Esso benzin istasyonunda bundan böyle, sucuktan, beyaz peynire ayrandan meyve sularına kadar tüm ürünler istenilen gramajda müşterilerin beğenisine sunulacak. Böylece Türk mutfağının vazgeçilmez ürünleri sadece market zincirlerinde değil, benzin istasyonlarındaki raflarda da yerini aldı.

Haberin Devamı

ALMANYA’da ilk kez Türk markasına ait çok çeşitli ürünler bir benzin istasyonunda tüketiciyle buluştu. Frankfurt’un Rheinland Caddesi üzerinde bulunan Esso benzin istasyonundaki ürünlerin tanıtımında Pınar ve Essso yetkilileri hazır bulundu. İstasyonda benzin alan müşterilere sucuk, beyaz peynir ve diğer ürünler ikram edildi.

ÜRÜNLER ŞU ANDA OTUZ İSTASYONDA SATIŞTA
Pınar Foods ve Esso yetkilileri, bu işbirliği sayesinde Türk ürünlerine ulaşılırlığın daha kolay olacağını belirttiler. Türk sofralarının vazgeçilmez gıdaları ve içecekleri, şu anda Frankfurt ile birlikte Almanya genelinde toplam 30 benzin istasyonunda bulunuyor.

‘PAZAR TALEBİNE CEVAP VERİYORUZ’
Türk markası ürünlerin benzin istasyonlarında satışıyla ilgili Hürriyet’in Almanca hazırlanan internet sitesi hurriyet.de'ye açıklamalarda bulunan Heiko Thieme, Türk markası ürünlerin pazarda talep edildiğini belirterek “Bu işbirliğiyle pazar talebine cevap veriyoruz. Bu sadece, Türk kökenli müşterilerimizin talebi değil, genel bir talep söz konusu. Akdeniz mutfağı ürünleri büyük bir beğeni ile karşılaşıyor. Biz de, Pınar ile bu talebi karşılayacağız” dedi.

Haberin Devamı

‘KOLAY ULAŞILIR OLMALI’
Varılan anlaşmayı önemsediklerini ve bu anlaşmadan önemli beklentilerinin bulunduğunu kaydeden Pınar Foods yetkilileri, “Biz Pınar markası olarak pazarda büyümek istiyoruz. Bizim için önemli olan tüketicinin ürünlerimize kolay ulaşmasıdır. Esso ile vardığımız anlaşma gereği artık bayramlarda, pazar günlerinde ve günün her saatinde ürünlerimiz ulaşılır olacak” şeklinde açıklama yaptılar. Satışa çıkarılan ürünler arasında ayran, meyve suları, süt, yoğurt, peynir ve sucuk da bulunuyor. İçecekler ve gıdalar, benzin istasyonu raflarında ve tüketicinin özellikle talep ettiği gramajda hazırlanan paketler içinde satılıyor.

Pınar ürünleri Esso raflarında

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!