Parkta seks görülmesin diye çalıları kesmiyorlar!

Güncelleme Tarihi:

Parkta seks görülmesin diye çalıları kesmiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2014 13:02

İngiltere’nin Brighton kentinde belediyenin eşcinsellerin seks yapmak için kullandığı Dukes Mound parkındaki çalıları “cinsel ilişkiye girenler yoldan görünmesin diye” kesmeme kararı aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Eşcinsellere yönelik bir çok internet istesinde “sürekli aktif” bir cinsel ilişki mekanı olarak listelenen Dukes Mound parkındaki bazı çalıların boyunun bir metreyi geçmeye başladığını belirten İngiliz basını “Belediyenin parkta yaşananları gizlemek için uzun çalılara göz yumduğunu” söyledi.

Brighton halkının parktaki faaliyetlerden özellikle de çevreye atılan kullanılmış prezervatif ve alkol kutularından büyük rahatsızlık duyduğu belirtilirken polis ve belediyenin parkta olan biteni görmezden gelmesinin “Oraya giden eşcinsellerin güvenliğini de tehlikeye attığı” iddia edildi.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Brighton sakini Peter White hem polise hem de belediyeye parkla ilgili şikayette bulunduğunu ancak hiç bir sonuç alamadığını söyledi.

White“ Biri parkta aşırı dozda uyuşturucu alıp ölene ya da masum eşcinsel bir adam parkta saldırıya uğrayıp dövülene, soyulana hatta öldürülene dek önlem almadan bekleyecek miyiz? Bunun gibi buluşma noktaları ülkemizdeki eşcinsel kültürünün kabul edilmiş bir özelliği ancak insanlarla tanışıp cinsel ilişki kurmak için çok daha güvenli bir çok yöntem mevcut” dedi.

50 yaşındaki White sözlerine “Zaten burada problem parkta yapılanlar değil. Belediyenin bu konudaki tavrı ve parkı ışıklandırıp düzenlememesi” dedi.

Brighton belediyesi İngiliz basınında Dukes Mound parkı ile ilgili çıkan iddiaları reddetti ve parkın düzenli olarak temizlendiğini, parktaki çalıların budandığını ve parktaki patikaların tamamının ışıklandırıldığını iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!