Öykü Arin için oynadılar

Güncelleme Tarihi:

Öykü Arin için oynadılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2019 11:22

Frankfurt Türkgücü ile Röldelheim SC 02, 3.5 yaşındaki Öykü Arin, Atakan, Sonat ve benzer durumdaki lösemi hastalarına destek olmak için dostluk maçı düzenledi. Gallus spor tesislerinde yapılan karşılaşma büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

KONUK Rödelheim maça ilk dakikalarda etkili başladıysa da yakaladığı mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadı. Teknik üstünlüğünü sahaya yansıtan Türkgücü, ilk yarıyı Ertap ve Fiyo’nun attığı gollerle 2-0 önde kapattı. 46. dakikada Ahmet Keser ile skoru 3-0 yapan Türkgücü, sonuca Serhat, Ahmet Keser (2) ve Ertap’ın kaydettikleri gollerle gitti: 7-0.

Öykü Arin için oynadılar

Karşılaşma sırası, öncesi ve sonrasında her iki takımın seyirci ve oyuncuları tükürük örneği vererek doku tipleme kampanyasına katıldı. Türkgücü yöneticisi Tanyeri Bayram, Almanya’daki tüm spor kulüplerine benzer kampanyalara katılmaları çağrısı yaptı. Bayram, “Lösemili kardeşlerimize yardım etmek bizim insanlık görevimiz” dedi.

Haberin Devamı

Öykü Arin için oynadılar

MİRA VE BAHAR MÜJDESİ
Son günlerde genişleyen kök hücre kampanyaları ise ilk meyvelerini verdi. Türkiye ve Avrupa’nın pek çok kentinde yapılan doku tipleme kampanyaları neticesinde iki yaşındaki Mira ile 22 yaşındaki Bahar’a donör bulunduğu belirtildi. Öykü Arin’in annesi Eylem Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Almanya’da devam etmekte olan kök hücre bağışı kampanyasında Mira ve Bahar için uygun donör bulundu. Sıra Öykü Arin, Atakan, Sonat ve tüm kök hücre bağışı bekleyenlerde! Öykü Arin’e umut ol” diye yazdı.

Öykü Arin için oynadılar

Almanya’da önümüzdeki günlerde gerçekleşecek doku tipleme kampanyalarının yer ve tarihleri şöyle:
* 20 Şubat Çarşamba / Frankfurt (Saalbau Volkshaus Sosenheim)
* 22 Şubat Cuma / Frankfurt (Türk Halkevi - Bockenheim)
* 23 Şubat Cumartesi / Offenbach (Türkiye Dostluk Derneği)
* 24 Şubat Pazar / Darmstadt (Alevi Cemaati ve Cemevi)
* 24 Şubat Pazar / Hanau – Bruchköbel (Lichtenberg Oberstufen-Gymnasium)
* 24 Şubata Pazar / Wetzlar (Alevi Birliği)
* 3 Mart Pazar / Giessen’de (Alevi Kültür Merkezi)
* 10 Mart Pazar / Offenbach – Mühlheim (Shopping Fest Hessen)

Haberin Devamı

Öykü Arin için oynadılar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!