Ottoman gelenekle buluşturuyor

Güncelleme Tarihi:

Ottoman gelenekle buluşturuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 12:59

Almanya’da online platformlar üzerinden Türk ürünleri satışı yapan firmaların sayısı hızla artıyor.

Haberin Devamı

Türkiye’de üretilen pek çok ürün internet üzerinden yapılan siparişlerle, birkaç gün içinde ürünü size ulaştırıyor.

Bunların başında gelen Ottoman 1881’in zengin ürün portföyünde, her biri otantik ve özel tasarlanmış hamam havluları, keseleri, peştemalları, nar, zeytinyağı, elma bazlı el yapımı doğal hamam sabunları ve çeşitli kozmetik ürünleri bulunuyor.

HAMAM GELENEĞİ

Satışa sunduğu doğal ürünleri ile yüzyıllara dayanan köklü “hamam geleneğini” yeni nesillere öğreten Ottoman 1881, bu sayede Türk geleneklerinin yurt dışında yaşatılmasına da önayak oluyor.

Ottoman gelenekle buluşturuyor

El yapımı doğal sabunlar, kremler, ipek keseler, havlular, peştemaller ve Anadolu motifli ipek yastıklar, Ottoman sayesinde kapıya geliyor

Yetkililerin verdiği bilgiye göre, portföylerinde bulunan peştemal ve havluların hepsi özel dokuma ve renklerden seçiliyor.

Osmanlı dönemindeki motifleri günümüze taşıyan birbirinden şık lale ve şal desenli ipek yastıklar, son dönemde en çok ilgi gören ürünler arasında.

ÜRÜNLER ÜNLÜ TASARIM SİTELERİNDE

www.ottoman1881.de sitesi üzerinden pazarlanan ürünler, ünlü tasarım sitelerinde de yer alıyor. Ev dekoru ve aksesuarları alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan ve 17 ülkede temsilciliği bulunan www.westwing.de internet platformu da, bir süredir Ottoman ürünlerini kendi portföyüne katarak satışa sunmuş durumda.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!