Orlando Bloom ve Justin Bieber kapıştı!

Güncelleme Tarihi:

Orlando Bloom ve Justin Bieber kapıştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2014 16:22

İbiza adasında tatil yapan Justin Bieber ve Orlando Bloom bir gece kulübünde kavga etti.

Haberin Devamı

Çarşamba günü İbiza adasında 37 yaşındaki Hollywood yıldızı Orlando Bloom ve kendisinden 17 yaş küçük olan Justin Bieber birbirine girdi.

Disko ve restoran tarzında olan „Cipriani“ adlı lüks mekanda karşılaşan ikili herkesin önünde tartıştı. Görgü tanıkları Bloom'un Bieber'e karşı yumruğunu kaldırdığını ancak vurmadığını ifade etti. Bunun üzerine gençlerin idolü olan Bieber Bloom'a küfür savurdu. İkilinin alkollü olup olmadığı ise belirtilmedi. Medyaya konu olan bu olaya Paris Hilton ve P. Diddy gibi isimlerin de tanık olduğu, Bieber mekanı terk ettiğinde ise alkışladıkları belirtildi.

TWİTTERİ ÇALKALADI
Kameralara yansıyan olay ünlülerin gündeminden de eksik olmadı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'de fikirlerini dile getiren ünlülerin özellikle Bloom'u desteklemeleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

KONU KADINLAR MI?
ABD'li intenet haber sitesi TMZ, husumet konusunun kadınlar olduğunu belirterek, Bieber'in olaydan sonra kısa süreliğine Bloom'un 31 yaşındaki eşi Miranda Kerr'in fotoğrafını paylaştığına dikkat çekti. Daha önce ise Bloom, Bieber'in arada bir ayrılıp barıştığı 22 yaşındaki sevgilisi Selena Gomez ile görüldüğü ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!