Müslümanların yüzüne asit atılmasını ve arabayla ezilmelerini istemişti!

Güncelleme Tarihi:

Müslümanların yüzüne asit atılmasını ve arabayla ezilmelerini istemişti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2018 15:38

İngiltere'de 3 nisanın 'Bir Müslümanı Cezalandır Günü' olarak kabul edilmesini isteyen ve halkı, yüzlerine asit atma, arabayla ezerek öldürme ve camileri yakma gibi Müslümanlara şiddete çağıran David Parnham'ın yargılanması başladı.

Haberin Devamı

İNGİLTERDE'de mart ayında yayımladığı bir mektupla halkı, 'Bir Müslüman'ı Cezalandır Günü' adı altında Müslümanlara yönelik şiddete çağıran David Parnham hakim karşısına çıkarıldı. 35 yaşındaki İngiliz vatandaşı David Parnham, Haziran 2016 ile Haziran 2018 tarihleri arasında işlenen cinayete azmettirme ve nefret suçları gibi 15 suçu kabul etti.
Parnham, ayrıca Kraliçe Elizabeth, Başbakan Theresa May ve Müslüman Lordlar Kamarası üyesi Ahmet Tarık'a beyaz toz gönderdiği için posta yoluyla tehlikeli izlenimi veren madde yollamakla da suçlandı.

Müslümanların yüzüne asit atılmasını ve arabayla ezilmelerini istemişti

CEZAEVİNDE KALACAK
Parnham, mart ayında 3 Nisan tarihinin 'Bir Müslümanı Cezalandır Günü' olarak kabul edilmesini ve o gün Müslüman bireyleri hedef alan şiddet eylemleri yapılmasını öneren bir mektup yazarak çeşitli adreslere postalamıştı.
Whatsapp gibi mobil ağlar aracılığıyla yayılan mektupta, Müslümanlara sözlü ve fiziksel saldırılarda bulunulması, kadınların baş örtülerinin çıkarılması, yüzlerine asit atılması, silahla, bıçakla, arabayla ezilerek ya da başka yollarla katledilmeleri, camilerin ve ibadethanelerin yakılması veya bombalaması öneriliyordu.
Haziran ayında gözaltına alınan Parnham, 23 Kasım'daki duruşmaya kadar cezaevinde gözetim altında tutulacak.

BAKMADAN GEÇME!