Münih’te ustalardan tarihi aşk öyküleri

Güncelleme Tarihi:

Münih’te ustalardan tarihi aşk öyküleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2019 14:34

Almanya’nın Münih kentinde hafta sonu ünlü müzisyen İlhan Şeşen ile Sunay Akın sevenlerine farklı bir gece yaşattı. ‘Aşk şarkıları ve öyküleri’ adını verdikleri gösteri Anton Fingerle Zentrum Salonu’nda, İbomavi organizasyonuyla yapıldı.

Haberin Devamı

YAKLAŞIK 400 kişinin katıldığı gösteri, Hitler döneminin belgeseliyle başladı. Ardından Sunay Akın ile İlhan Şeşen’in sahneye gelerek sunumaya devam etti. Usta müzisyen İlhan Şeşen’in parçalarını canlı seslendirdiği gecede, usta şair yazar ve anlatımcı Sunay Akın tarihsel büyük aşkları anlattı.

Münih’te ustalardan tarihi aşk öyküleri

‘MANİSA TARZANI’NIN AŞKI ANLATILDI
Seyircilerin çok memnun oldukları gözlenen gecede neşeli diyaloglar yaşanırken, tarihin bilinmeyen yönleri aktarıldı. Gösteride, Japon denizinde batan Ertuğrul Firkateyni’nde şehit olan asker yakınlarının aşklarından, Manisa Tarzanı’nın büyük aşkına kadar birçok öykü seslendirildi.

Haberin Devamı

Münih’te ustalardan tarihi aşk öyküleri
‘ADINI SİZ BULACAKSINIZ’
Bu arada İlhan Şeşen’in seslendirdiği eserlerine, şiirlerle eşlik eden Sunay Akın, “Bu bizim ustayla 66. kez yaptığımız gösteri. Her biri farklı oldu. Bakalım bu gece nasıl olacak ve adı ne olacak. Siz bulacaksınız. Herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. İlhan Şeşen de “Münih’te sizlerle buluşmak büyük keyif verdi. Herkese teşekkür ederim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!