Minogue nişanlandı! 

Güncelleme Tarihi:

Minogue nişanlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2016 16:48

Dünyaca ünlü Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, Cumartesi günü İngiliz Daily Telegraph gazetesine bir ilan vererek Kasım ayından bu yana birlikte olduğu 28 yaşındaki erkek arkadaşı Joshua Sasse ile nişanlandıkları yönündeki dedikoduları doğruladı.

Haberin Devamı

Sasse, NME ödülleri sırasında verdiği bir röportajda Minogue’den “nişanlım” diye bahsederek ikilinin ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşıdıklarına dair bir ipucu vermişti.

47 yaşındaki Minogue da ödül törenine sol elinin yüzük parmağında dev bir pırlanta yüzükle katılmış ancak nişanlanıp nişanlanmadığı ile ilgili soruları cevapsız bırakmıştı.

Minogue nişanlandı


Daily Telegraph gazetesindeki ilanda 'Herefordshilelı rahmetli Dominic Sasse ve Mary Heale’nin oğlu Joshua ile Avustralya’nın Melbourne kentinde Ronald ve Carol Minogue’un kızı Kylie’nin nişanlandığını duyururuz' denildi. 

Çiftin nişanlarını Daily Telegraph gazetesinde yayınlama kararı almalarının Sasse Ailesi'nin gazete ile olan tarihi bağlantılarından kaynaklandığına inanılıyor. 

Sasse’nin büyük-büyük babası Camrose Viskontu William Berry bu gazeteyi 1927 yılında satın almıştı. Berry Sunday Times ve bir dizi diğer gazetenin de sahibiydi.

Sasse’nin Minogue’a Noel tatilinde gittikleri bir kayak tatili sırasında evlenme teklif ettiğine inanılıyor.

BAKMADAN GEÇME!