Minik yavru Almanya yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Minik yavru Almanya yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 10:46

Keçiören Belediyesi hayvanların sıcak bir yuvaya kavuşması amacıyla başlattığı "Sahiplenmek İstiyorum" uygulamasını devam ettiriyor.

Haberin Devamı

Gerek web sitesi yoluyla gerekse doğrudan başvuru yapılarak sokak hayvanlarını sahiplendiren Keçiören Belediyesi'ne bu sefer Almanya'da yaşayan Engin (42) - Hilal (35) Ayhan çifti başvurdu.

Minik yavru Almanya yolcusu


20 yılı aşkın bir süredir Almanya'da yaşayan çift, oğulları Mustafa Metin Ayhan'ın (17) isteğiyle bir yavru sokak köpeğini sahiplendiler. İnternet aracılığıyla bu hizmetten haberdar olan ve yazları Keçiören Karargahtepe Mahallesi'nde ikamet eden çift, 3 aylık sokak köpeğini sahiplenerek bakımını üstlendiler.

Gerekli veteriner kontrollerinin ardından yeni sahibine teslim edilen köpeğe Mustafa Metin Ayhan "boncuk" ismini verdi. Çocukluğundan beri bir köpeğinin olmasını isteyen Mustafa Metin daha önceleri balık ve kuş beslediğini ifade etti. Almanya'nın Frankfurt kentinde yaşayan 2 çocuklu ailenin köpek besleme isteğine aracı olan Keçiören Belediyesi'nin son 1 yılda sahiplendirdiği hayvan sayısı ise son sahiplendirme ile beraber 29'a ulaştı.

BAKMADAN GEÇME!