Milli futbolculara Rusya’yı ve Rusları anlattı

Güncelleme Tarihi:

Milli futbolculara Rusya’yı ve Rusları anlattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 13:11

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Dünya Kupası için İtalya’nın Güney Tirol bölgesinde kamp yapan Alman Milli takımının futbolcularına sürpriz yaptı. Futbolcuları ziyaret eden Merkel, Rusya ve Ruslar hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

ÖNCEKİ akşam saat 18.00 sıralarında kampa giden Merkel’i, Alman Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel ile Milli Takım Menajeri Oliver Bierhof otelin girişinde karşıladı. Otelin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken Merkel, kendisini tezahüratlarla karşılayan taraftarların da yanına gidip, onlarla selamlaştı.
Merkel futbolcularla birlikte yemek yedi. Daha sonra da otelde takımın kaptanları ve yıldızlarıyla oturup sohbet etti. Birinci kaptanı Manuel Neuer, ikinci kaptan Thomas Müller, üçüncü kaptan Boateng ile birlikte futbolcular Khedira, Kroos ve Hummels ile konuşan Merkel, millilere moral verdi.
Merkel ile futbolcuların sohbeti bol kahkahalı geçti. Merkel’in kampta ziyaret ettiği futbolcuları Rusya’da da ziyaret edip etmeyeceği bilinmiyor. Almanya ile Rusya arasında yaşanan siyasi kriz nedeniyle başbakanın henüz futbol şampiyonasına gidip gitmeyeceği kesin değil.

Haberin Devamı

Milli futbolculara Rusya’yı ve Rusları anlattı

MERKEL RUSYA’YA GİDECEK Mİ?
Teknik Direktör Joachim Löw, Merkel’in ziyaretin memnun kaldıklarını belirtirken, kendileriyle yemek yemeye geldiğini söyledi. Milli Takım Menajeri Oliver Bierhof da Merkel ile buluşmaların her zaman keyifli olduğunu söylerken “Futbol da konuştuk. Futbolcular Başbakan ile konuşma ve temas kurma fırsatı buldu. Sayın Başbakan Rusya ve Rusyaları iyi tanıyor. Bize bilgi verdi” dedi.
Merkel, Brezilya’da düzenlenen 2014 Dünya Futbol Şampiyonası’nda Alman milli takımın maçlarını izlemek üzere iki kez Brezilya’ya uçmuştu. Futbolu seven ve milli takıma her daim yakın duran Merkel, Fransa’da yapılan 2016 Avrupa Şampiyonası’nda da milli takımı yalnız bırakmamıştı.

Milli futbolculara Rusya’yı ve Rusları anlattı

Milli futbolculara Rusya’yı ve Rusları anlattı

BAKMADAN GEÇME!