Michael Schumacher'in sağlık durumu hakkında son açıklama

Güncelleme Tarihi:

Michael Schumacherin sağlık durumu hakkında son açıklama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 12:02

Geçirdiği kazanın ardından uzun süre komada kalıp daha sonra taburcu olan Michael Schumacher hakkında Ferrari'nin sağlık ekibinden Gary Hartstein umutsuz açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Ferrari'nin eski doktoru Hartstein, Schumacher'in durumu ile ilgili moral bozucu açıklamalar yaptı. Michael Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili iç karartıcı bir açıklama geldi.

Eski Formula 1 pilotu ile uzun yıllar çalışan, Ferrari'nin sağlık ekibindeki isimlerden Gary Hartstein, Schumacher için "İyileşmesi mümkün görünmüyor" diyerek, efsane pilotun asla geçirdiği kazadan önceki haline dönemeyeceğini söyledi.Skorer'in haberine göre,Hartstein şöyle devam etti: "Tekrar konuşabilecek mi? Yürümeyi becerebilecek mi? Yardım almadan yemek yiyebiliecek ve giyinebilecek mi? Doktorlar bunu bilmiyorlar. Kimse bilmiyor. En gerçekçi olasılık Schumacher'in asla kazadan önceki insan olmayacağı". Schumacher Fransa Alpleri'nde geçtiğimiz yılın Aralık ayında geçirdiği kayak kazasının ardından komaya girmiş, Grenoble hastanesine kaldırılmış, ordan Lozan hastanesine nakledilmiş, ardından da rehabilitasyon sürecini evinde geçirmesi için taburcu edilmiş ve İsviçre'deki evine ailesinin yanına gönderilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!