Mesut Özil için Türkiye açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Mesut Özil için Türkiye açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2018 14:01

Harvard'da menajerlik dersi veren ilk Türk olan Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Mesut Özil ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Mesut’un Arsenal ile 2021’e kadar sözleşmesi var. Sonrasında ne olacağını zaman gösterecek; çünkü klişe olacak ama gerçekten futbolda ne zaman ne olacağı hiç belli değil. Türkiye’ye gelir mi diye sorarsanız cevabım kısa ve net: Neden olmasın! Mesut’un Türkiye’ye olan sevgisini anlatmama gerek yok.

Mesut Özil için Türkiye açıklaması
Şartlar oluşursa bir gün tabii ki Türkiye’de futbol oynamaktan zevk alır, ancak şu an için böyle bir planlamamız bulunmuyor.

Mesut Özil kişiliği oturmuş ve sorumluluk sahibi bir insan... Hayatında verdiği kararların ne anlama geleceğini çok iyi tartabilen ve buna göre kararlar alabilen bir futbolcu. Vermiş olduğu bu kararda da, benim kararına etki edecek bir yönlendirmem kesinlikle söz konusu olmamıştır. Biz, Mesut’un vermiş olduğu karara saygı duyduk ve kendisine bu anlamda gerekli desteği verdik. Ancak benim şahsi görüşüm şu: Dünya üzerinde hiç kimse, ne Mesut’un ne de başka bir Türk vatandaşının, ne zaman Türkiye Cumhurbaşkanı ile görüşeceğine karışamaz. Kimin Cumhurbaşkanı olduğundan bağımsız olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni en üst makamda temsil eden kişi ile aslen Türk vatandaşı olan birisinin görüşmesi kadar doğal hiçbir şey yoktur.

Haberin Devamı

MESUT ÖZİL İLE BİR MARKA YARATTIK
Mesela şu an Mesut Özil ile birlikte, içeriği yüzde 100 geri dönüştürülebilir ve doğaya saygılı materyaller ile hazırlanan kozmetik ürünlerin bulunduğu ‘UNITY’ isimli markayı kurduk. İlk mağazamızı Londra’da açtık. Londra merkezli olmak üzere zaman içerisinde bu markayı Dünya’ya tanıtacağız ve değişik ülkelerde mağazalar açacağız. Mesut bu işe, eski takım arkadaşı Mathieu Flamini ile birlikte girdi. Ayrıca Mesut’un Türkiye, Almanya ve İngiltere’de çeşitli gayrimenkul yatırımları ve bazı şirketlerde ortaklıkları bulunuyor.

Aslında menacer olarak anılmak istemiyorsun, çünkü hukuk okudun. Peki Mesut Özil ve diğer oyunculara tam olarak hangi hizmetleri veriyorsun?

Haberin Devamı

Ben köken olarak bir Spor Hukuku ve Spor Yönetimi Eğitmeniyim. Aynı zamanda menacerlik ve avukatlık yapıyorum. Birden çok mesleği aynı anda yapıyorum yani. Farklı alanlardaki bu çalışmalarım, müvekkillerim ile çalışmalarımızda bize yardımcı oluyor. Mesut Özil ve diğer müvekkillerimde hep aileleri ile birlikte çalışmaya, evlatları için birçok fedakârlık yapmış insanları işin dışında tutmamaya gayret gösteriyorum. Mesut Özil’de ağabeyi ile, İlkay Gündoğan’da amcasıyla, Mustafi’de de babası ile beraber çalışıyor ve stratejileri birlikte belirliyoruz.

AİLENİN KARIŞMASINI KABUL ETMİYORUZ
Prensip olarak ailenin, futbolcunun kariyer planlamasında dışlanması kesinlikle kabul ettiğimiz bir şey değil. Zaten bu nedenle de şirketimize ‘Family&Football’ ismini koyduk. Biz ailelerle beraber çalışırken sadece futbol kariyeri için değil, aynı zamanda saha dışındaki hayatları için de mesai harcıyoruz. Futbolcuların, futbol yaşantısını sonlandırdıktan sonra da hayat standartlarını aynı seviyede tutabilmek amacıyla kendilerine yeni iş alanları açıyoruz, şirketlere ve gayrimenkullere yatırımlar yapıyoruz. Böylece müvekkillerimizin, 10-15 yıl sonraki hayatlarına da hazırlık yapıyoruz.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!