McDonalds, Türkçe ve Almanca başsağlığı diledi

Güncelleme Tarihi:

McDonalds, Türkçe ve Almanca başsağlığı diledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 14:46

Tuğçe'nin saldırıya uğradığı Offenbach kentindeki McDonald’s restoranın yönetimi, genç kızın trajik ölümünün ardından Almanca ve Türkçe olmak üzere taziye yazısı yayınladı.

Haberin Devamı

McDonald's yönetimi, Offenbach şubesinde uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak için Bild gazetesine tam sayfalık taziye ilanı verdi.

McDonalds, Türkçe ve Almanca başsağlığı diledi


Şirket, Almanca ve Türkçe kaleme aldığı yazıda başkalarını koruduğu için hayatını kaybeden Tuğçe'nin ailesine başsağlığı diledi.

Açıklamada, "Medeni cesaret göstererek hayatını kaybeden sıra dışı bir kadının yasını tutuyoruz" ifadeleri yer alırken, restoran çalışanların da olay karşısında şaşkına döndüğü belirtildi.

McDonald's, "Acısını paylaştığımız aileye bu zor zamanında sabır diliyoruz", sözleri ile sürdürdüğü yazısında şiddetin her türlüsünü lanetleyip, özellikle restoranda ve çevresinde şiddetin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Kasım ayında Offenbach kentindeki McDonald's restoranında tacize uğrayan iki kızı koruduğu için şiddet kurbanı olan Tuğçe, aldğı ağır darbe sonucu girdiği komadan uyanamayıp hayatını kaybetmişti. Cezaevinde duruşmasını bekleyen 18 yaşındaki zanlı ise herhangi bir açıklmada bulunmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!