Mario Gomez, West Ham'e sıcak bakıyor

Güncelleme Tarihi:

Mario Gomez, West Hame sıcak bakıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 10:23

Atatürk Havalimanı’na düzenlenen terör saldırısı sebebiyle Gomez’in sevgilisi Carina Wanzung’un, Süper Mario’nun kariyerine İstanbul’da devam etmesini istemediğini söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fiorentina’dan kiralık olarak katıldığı Beşiktaş’ta adeta tekrar yeniden doğan Mario Gomez’in, geleceği konusunda yeni bir gelişme yaşandı.

Almanya ile Euro 2016’da yer alan 30 yaşındaki futbolcunun, menaceri Uli Ferber’i önceki gün İstanbul’a davet eden yönetimin, bu isimle yaptığı görüşmeden olumlu bir sonuçla ayrılamadığı ortaya çıktı.

Ferber’in, geçtiğimiz salı akşamı Atatürk Havalimanı’na düzenlenen terör saldırısı sebebiyle Gomez’in sevgilisi Carina Wanzung’un, Süper Mario’nun kariyerine İstanbul’da devam etmesini istemediğini söylediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'IN EN CİDDİ RAKİBİ BİLİC

Bu arada geride bıraktığı mükkemel sezonun ardından Avrupa kulüplerinin dikkatini yeniden üstüne çekmeyi başaran Mario Gomez konusunda, Beşiktaş'ın rakipleri gün geçtikçe artıyor. Şu sıralar Almanya milli takımıyla birlikte Avrupa Futbol Şampiyonası için Fransa'da bulunan golcü futbolcu için Beşiktaş'ın en ciddi rakibi ise eski teknik direktörü Slaven Bilic...

Haberin Devamı

İNGİLİZ EKİBİ HERKESTEN BİR ADIM ÖNDE

Hırvat basınında yer alan habere göre West Ham United, ciddi bir şekilde kadrosuna katmak istediği Alman futbolcu için Beşiktaş'tan çok daha iyi bir teklif yapmak üzere çalışmalarını yürütüyor. İngiliz ekibin bu yarışta herkesten bir adım daha önce olduğunun altı çizilirken, Mario Gomez'in daha önce West Ham United lehine yaptığı sosyal medya paylaşımlarından da yola çıkarak oyuncunun bu kulübe bir sempatisi olduğu ifade edildi.

Gomez, 2013-14 sezonunda oynanan Tottenham - West Ham United maçı sırasında, vatandaşı olan Tottenham'lı Alman futbolcu Lewis Holtby için "Holtby'yi benim İngiltere'deki favori takımıma karşı oynarken görmek çok üzücü. Holtby büyük bir oyuncu ama West Ham ondan da büyük." ifadelerini kullanmıştı.

BAKMADAN GEÇME!